Banner 980x90

Heikile: Varam spēlēt līdzīgi ar labu pretinieku, bet negūstam vārtus

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas vienībai Rīgas "Dinamo" regulārā čempionāta mačā ar kopvērtējuma līderi Jaroslavļas "Lokomotiv" atkal bijušas problēmas ar vārtu gūšanu, uzskata komandas galvenais treneris Kari Heikile.

Kā zināms, aizvadītajā cīņā rīdzinieki piedzīvoja zaudējumu ar 1:3. Šajā mačā Rīgas "Dinamo" piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas, bet "Lokomotiv" guva vienpadsmito panākumu pēc kārtas.

"Komandas parādīja labu hokeju. Pirmajā periodā mēs spēlējām normāli, otro aizvadījām slikti, bet trešajā spēlējām labi," pēc dueļa teica Heikile. "Mums galvenā problēma ir vārtu gūšanā. Varam spēlēt līdzīgi ar labiem pretiniekiem, kā šodien, bet nespējam iemest."

"Latvijā nav konkurences junioru un jaunatnes hokejā. Visi talantīgie spēlētāji aizbrauc uz Ziemeļameriku, Zviedriju vai Somiju," Heikile centās secināt kāpēc Rīgas "Dinamo" pašlaik atrodas kopvērtējuma pēdējā vietā.

Ja Rīgas "Dinamo" pirms šī mača bija sešu dienu pauze, "Lokomotiv" jau sesto maču pēc kārtas aizvadīja ar tikai vienas dienas atpūtu. To pēc mača uzsvēra arī "Lokomotiv" galvenais treneris Aleksejs Kudašovs.

"Ļoti ciešs grafiks. Īpaši pēdējos mačos, kad pretinieki pie mums ierodas pēc 4-5 dienu atpūtas un ir daudz svaigāki. Tāpēc šodienas uzvara ir vēl vērtīgāka. Esam ļoti priecīgi, ka spēlētāji atrada sevī spēkus, noskaņojās, spēlēja nesavtīgi," teica Kudašovs. "Pretinieks spēlēja labi, tāpēc uzvara ir vērtīga, kaut nebija skaista, jo pieļāvām daudz kļūdu."

"Spēli iesākām mierīgi, bet otrais periods, uzskatu, bija labākais šajā spēlē. Jā, trešajā periodā nedaudz nosēdāmies, bet pie tā vainīgi bija arī "Dinamo" hokejisti, kas pielika, jo viņiem vajadzēja glābt spēli," atcerējās Jaroslavļas kluba treneris. "Centāmies spēlēt uz rezultātu, bet noraidījums un ielaistie vārti nedaudz iegāza un iniciatīva pārgāja pie rīdziniekiem."

Kā zināms, "Lokomotiv" komandā par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs. Vienības vārtsargi pašlaik rāda ļoti pārliecinošu sniegumu un šo 11 uzvaru laikā piecos no mačiem savos vārtos nav ielaiduši nevienu ripu.

Iepriekšējo zaudējumu "Lokomotiv" komanda piedzīvoja vēl 23.septembrī.

Ar 24 spēlēs iekrātiem 53 punktiem "Lokomotiv" ir Rietumu konferences un visas līgas līderi, kamēr Rīgas "Dinamo" ar 24 punktiem 22 mačos ir pēdējie starp 14 Rietumu konferences vienībām, turklāt labāko astotnieks ir jau desmit punktu attālumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)