Banner 980x90

Heikile: Saulietis ir malacis, arī pret "Avangard" guva uzvaras nesošo "bullīti"

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA

Latvijas komandu Rīgas "Dinamo" pārstāvošais hokejists Kaspars Saulietis ir malacis, jo guva uzvaras "bullīti" divos Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačos pret Omskas "Avangard" un Jekaterinburgas "Avtomobilist", uzskata rīdzinieku galvenais treneris Kari Heikile.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" pirmdien ar rezultātu 3:2 pēcspēles metienu sērijā Jekaterinburgā uzveica vietējo "Avtomobilist" vienību.

"Zinājām, ka "Avtomobilist" ir spēcīga komanda. Grūti cīnījāmies pirmajā trešdaļā, savukārt otro periodu nospēlējām lieliski. Noslēdzošo trešdaļu aizvadījām normāli," portālā "sports.ru" citēts Heikile.

Vārtus pamatlaikā Rīgas "Dinamo" rindās guva Tims Sestito un Tomāšs Kundrāteks, bet pēcspēles metienos uzvaru rīdziniekiem nodrošināja Kaspars Saulietis.

"Pēcspēles metienos varu izcelt Saulieti. Viņš ir malacis, arī mačā pret Omskas "Avangard" viņš realizēja uzvaru nesošo "bullīti"," pēc dueļa izteicās Heikile.

Zīmīgi, ka Rīgas "Dinamo" uzvarētāju pamatlaikā nespēja noskaidrot jau ceturtajā no savām pēdējām septiņām spēlēm.

"Pirmā trešdaļa mums šodien neizdevās tik laba, kā bija plānots. Labi, ka pirms otrā perioda rezultāts bija tikai 0:1, un pirmajā pārtraukumā pamainījām, ko darām. Otrā trešdaļa jau bija laba - iemetām vārtus, izlīdzinājām rezultātu. Tā turpinājām spēlēt arī trešajā periodā. Žēl gan, ka uzreiz ielaidām vārtus pirmajā maiņā, bet malači, ka atspēlējāmies. Bija vēl iespējams gūt vārtus. Labi, ka spējām bullīšos izcīnīt uzvaru," pēc spēles pauda Saulietis. "Treniņos metieni tiek atstrādāti un, ja sanāk, kāpēc gan to neatkārtot arī spēlē."

Kā zināms, nesen noslēdzās izlašu pārtraukums. Pirms pārtraukuma rīdzinieki bija izcīnījuši četras uzvaras pēc kārtas, taču noslēdzošajā mačā ar 0:2 izbraukumā piekāpās Baltkrievijas klubam Minskas "Dinamo".

Savukārt pēc pārtraukuma pirmajā spēlē rīdzinieki cieta bezierunu zaudējumu ar 1:5 pret Kazahstānas klubu Astanas "Baris", pagājušajā ceturtdienā ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pārspēja Omskas "Avangard", bet sestdien ar 1:2 piekāpās Hantimansijskas "Jugra".

"Šajā garajā izbraukumā grūtākā spēle bija tieši trešā. Ķermenis arī nav mašīna, un tas jau pats sāk dzīvot pēc šīm laika zonām. Naktis sanāk saraustītas. Prieks par čaļiem, ka atrada spēkus. Neviena uzvara un punkti mums nenāk viegli," norādīja Saulietis. "Šis bija ļoti grūts izbraukums. Protams, nesasniedzām uzstādītos mērķus punktu ziņā. Labi, ka šo noslēdzošo spēli uzvarējām. Šis bija pēdējais, garais izbraukums. Tagad būs vairāk mājas spēles, kurās jācīnās par vietu izslēgšanas spēlēs."

Turpinājumā rīdziniekiem sezonas pēdējos trijos mēnešos atlicis kopā aizvadīt vēl tikai astoņas izbraukuma spēles.

Tagad rīdziniekiem gaidāms astoņu dienu pārtraukums, bet nākamajā otrdienā Rīgas "Dinamo" sāks trīs mājas spēļu sēriju, tiekoties ar "Soči", Jaroslavļas "Lokomotiv" un Toljati "Lada" komandām.

Ar 32 spēlēs izcīnītiem 38 punktiem Rīgas "Dinamo" joprojām atrodami priekšpēdējā, 13., vietā Rietumu konferences kopvērtējumā, no izslēgšanas spēļu zonas atpaliekot par sešiem punktiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)