Banner 980x90

Heikile: "Salavat Julajev" ir meistarīga komanda, tomēr kļūdījāmies arī paši

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA
Ufas "Salavat Julajev" komanda ir meistarīga, tomēr Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas vienības Rīgas "Dinamo" kārtējā zaudējumā jāvaino arī pašu kļūdas, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Kari Heikile.

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" trešdien nenoturēja divu vārtu pārsvaru un ar 3:5 (2:1, 1:1, 0:3) savā laukumā piekāpās Ufas "Salavat Julajev" hokejistiem, ciešot ceturto neveiksmi pēc kārtas.

"Mums bija daudz labu vārtu gūšanas iespēju un iemetām trīs vārtus, kas ir labi," pēc spēles teica Heikile. "Protams, Ufa ir meistarīga komanda, taču kļūdījāmies arī paši, ielaižot pēdējos vārtus."

Kaut Heikile ir viens no visvairāk reižu atlaistajiem treneriem KHL vēsturē, somu speciālists uzsvēra, ka galvenā trenera amatā šobrīd jūtas pārliecinoši.

"Šodien tikāmies ar labi organizētu komandu. Spēli sākām slikti un ielaidām vārtus. Pretinieki izmantoja pretuzbrukumus, bet mēs tikai trešajā periodā sākām spēlēt kā paši vēlamies," izteicās nesen apstiprinātais "Salavat Julajev" galvenais treneris Igors Zaharkins.

Septiņos mačos savā laukumā Rīgas "Dinamo" komanda šosezon svinējusi tikai vienu panākumu. Savukārt 13 izbraukuma cīņās gūtas piecas uzvaras.

Tagad rīdziniekiem ir pāris atpūtas dienas, bet nākamajā nedēļā vienība aizvadīs kārtējo trīs izbraukuma spēļu sēriju, viesojoties pie Jaroslavļas "Lokomotiv", "Salavat Julajev" un Magņitogorskas "Metallurg".

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 24 punktiem 21 mačā ieņem priekšpēdējo, 13.vietu un no labāko astotnieks jau ir sešu punktu attālumā.

Spēles labākos momentus skatieties šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)