Banner 980x90

Heikile: Mūsu baterijas izrādījās tukšas

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" spēlētājiem pēdējie mači paņēmuši pārāk daudz emocijas, tēlaini salīdzinot to ar bateriju nosēšanos, atzīst vienības galvenais treneris Kari Heikile.

Kā zināms, Rīgas klubs pirmdien pēdējā mačā pirms valstsvienību pārtraukuma viesos ar 0:2 (0:1, 0:1, 0:0) piekāpās Minskas "Dinamo", tādējādi pārtraucot četru uzvarēto spēļu sēriju.

"Apsveicu mājiniekus ar uzvaru. Ļoti laba spēle. Jo īpaši aizsardzībā, kas bija ļoti blīva. Pēdējā nedēļā mums bijis ļoti smags grafiks. Šodien mūsu baterijas izrādījās tukšas. Tomēr esmu apmierināts ar saviem spēlētājiem, kuri cīnījās līdz galam un gribēja gūt vārtus. Žēl, ka nepaveicās," Minskas kluba mājaslapā citēts Heikile.

Pirms tam pagājušajā ceturtdienā Rīgas "Dinamo" varonīgi atspēlēja trīs vārtu deficītu un ar 5:4 pagarinājumā uzveica Jekaterinburgas "Avtomobilist", bet sensacionālu sniegumu komanda nodemonstrēja sestdien, kad pirmoreiz KHL vēsturē atspēlēja piecu vārtu deficītu un ar 6:5 pēcspēles metienos pārspēja Somijas komandu Helsinku "Jokerit", kuras sastāvā ir arī Latvijas aizsargs Artūrs Kulda.

"Tas bija ļoti emocionāls mačs. Protams, tas nedaudz nosēdināja mums baterijas. Fiziski nav problēmu, bet gan ar koncentrēšanos un psiholoģiski nav viegli. Domāju, ka šodien mums bija tukšas galvas," uzsvēra somu speciālists.

Pēc šī mača sākas nedēļu ilgs nacionālo izlašu pārtraukums, bet pēc tā rīdziniekus gaida vēl četras izbraukuma cīņas un nākamā mājas spēle risināsies vien 24.novembrī.

Ar 34 punktiem 28 spēlēs Rīgas "Dinamo" ieņem priekšpēdējo, 13.vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, bet Minskas komandai 38 punkti 27 dueļos un devītā vieta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)