Banner 980x90

Heikile: Izšķirošie bija otrie ielaistie vārti

Foto: Riga24.lv
Foto: Riga24.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" regulārā čempionāta spēlē ar Kazahstānas vienību Astanas "Baris" izšķirošie bija otrie ielaistie vārti, uzskata tās galvenais treneris Kari Heikile.

Kā zināms, pirmajā mačā pēc izlašu pārtraukuma rīdzinieki otrdien ielaida trīs vārtus trešās trešdaļas ievadā un piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 1:5.

"Domāju, ka pirmais periods bija līdzīgs. Mums bija daudzas labas iespējas, lai gūtu vārtus, tomēr visas izvērtās nerezultatīvas," pēc mača teica Heikile. "Šķiet, ka otrie vārti trešās trešdaļas sākumā bija izšķirošie. Pēc tam mēs pazaudējām visu."

"Šai spēlei gatavojāmies nedēļu, izpētījām Rīgas "Dinamo" spēli," stāstīja "Baris" galvenais treneris Andrejs Nazarovs. "Spēli sākām ne tā, kā vajag, jo ietekmēja 12 dienu pauze. Kopumā spēle izdevās, tomēr ne bez veiksmes palīdzības."

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" komandas galvenā trenera Kari Heikiles palīgs Raimo Helminens sezonas sākumā strādāja tieši "Baris" vienībā. Savukārt Astanas komandas galvenais treneris Nazarovs šo sezonu sāka līgas čempionu komandā Sanktpēterburgas SKA.

Pirms valstsvienību pārtraukuma rīdzinieki bija izcīnījuši četras uzvaras pēc kārtas, taču noslēdzošajā mačā ar 0:2 izbraukumā piekāpās Baltkrievijas klubam Minskas "Dinamo".

Turpinājumā rīdzinieki ik pārdienas spēkosies arī ar Omskas "Avangard", Hantimansijskas "Jugra" un Jekaterinburgas "Avtomobilist", bet pēc šī izbraukuma rīdzinieki aizvadīs trīs mājas spēļu sēriju, tiekoties ar "Soči", Jaroslavļas "Lokomotiv" un Toljati "Lada".

Kā zināms, "Avangard" otrdien ar 0:1 piekāpās Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētajai Somijas komandai Helsinku "Jokerit".

Pēc šīs izbraukuma sērijas rīdziniekiem sezonas pēdējos trijos mēnešos atliks kopā aizvadīt vēl tikai astoņas izbraukuma spēles.

Ar 29 spēlēs izcīnītiem 34 punktiem Rīgas "Dinamo" ieņem 13.vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, no izslēgšanas spēļu zonas atpaliekot par pieciem punktiem.

Arī "Baris" komandai ir 37 punkti 29 dueļos, kas ļāvis pakāpties uz desmito pozīciju Austrumu konferencē.

Spēles video ierakstu skatieties šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)