Banner 980x90

Heikile: Bija labs mačs, taču "Sibirj" bija labāka

Lai arī Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" ceturtdien aizvadīja labu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) maču, Novosibirskas "Sibirj" hokejisti šajā duelī bija labāki, pēc dueļa izteicās rīdzinieku galvenais treneris Kari Heikile.

Kā zināms, sezonas tālākās izbraukuma sērijas otrajā spēlē ceturtdien rīdzinieki ar 1:4 piekāpās Novosibirskas "Sibirj" vienībai.

"Šodien tika aizvadīts labs hokejs. Lai arī otrajā periodā mums bija vairāki labi momenti, iesist nespējām," skaidroja Heikile. "Novosibirskas klubs šodien bija labāks - mājinieku hokejisti iesita, bet mēs nē."

Vienīgos vārtus "Dinamo" labā guva Gunārs Skovorcovs.

"Pēc metieniem uz vārtiem var secināt, ka cīņa bija līdzīga. Taču uzvarēja "Sibirj", nevis mēs," pauda Rīgas kluba treneris.

Tā kā septembra sākumā "Arēnā Rīga" risinās Eiropas čempionāts basketbolā, "Dinamo" pēc pirmā sezonas izbraukuma neaizvada mājas spēles, bet gan devusies otrajā izbraukumā. Tā pirmajā spēlē "Dinamo" ar 4:1 pieveica Novokuzņeckas "Metallurg" komandu.

Turpinājumā sestdien agri no rīta tiks aizvadīta spēle pret Habarovskas "Amur", bet nākamajā pirmdienā izbraukums tiks noslēgts ar cīņu pret Latvijas izlases aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto Vladivostokas "Admiral".

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 11 punktiem septiņos mačos ierindojas septītajā vietā, bet līdere ar 17 punktiem tikpat dueļos ir Maskavas CSKA.

Jaunajā sezonā KHL spēlē 28 komandas. Līgā vairs nav redzama Mitišču "Atlant", kas saskārās ar nopietnām finansiālām problēmām, taču tās vietu ieņem Maskavas "Spartak", atgriežoties čempionātā pēc vienas sezonas izlaišanas.

Arī šajā sezonā KHL klubi aizvadīs 60 spēles - pa diviem mačiem (savā laukumā un izbraukumā) pret katru no līgas komandām. Savukārt ar trim savas divīzijas komandām - Minskas "Dinamo", Zagrebas "Medveščak" un Bratislavas "Slovan" - rīdzinieki sacentīsies vēl pa divām reizēm.

Tikmēr izslēgšanas spēlēs, kas sāksies 21.februārī, vairs nebūs sapāroto maču - komandām starp 1-2 un 3-4 spēlēm būs vienas dienas brīvdienas, lai hokejisti varētu atgūt spēkus. Sezona noslēgsies ne vēlāk kā 2016.gada 19.aprīlī, kad plānota Gagarina kausa izcīņas finālsērijas septītā spēle.

Iepriekšējā sezonā Rīgas "Dinamo" otro reizi septiņu sezonu laikā nesasniedza Gagarina kausa izcīņu, taču šogad komandas mērķis ir cīnīties izslēgšanas spēlēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)