Banner 980x90

Gada cēsnieka titulu iegūst Renārs Sproģis

Ar pārliecinošu balsu vairākumu, 55%, no teju 1200 balsīm, kas tika atdotas, balsojot par gada cēsnieku, uzvarējis uzņēmējs un sabiedriskais aktīvists Renārs Sproģis, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja Cēsu novada pašvaldības Komunikācijas nodaļas vadītājs Kārlis Pots.
Kā, pasniedzot apbalvojumu, sacīja AS "Cēsu alus" valdes priekšsēdētāja Eva Sietiņsone-Zatlere, "Cēsis savā ziņā ir Latvijas centrs", un ar savu milzīgo ieguldīto darbu, 11.novembra pasākumiem un kauju imitācijām, Renārs palīdz tām tādām tapt.

Savukārt Cēsu novada domes priekšsēdētāja vietnieks Mārtiņš Malcenieks uzsvēra patriotisma veicināšanu un ieaudzināšanu Cēsu jauniešos, ko Renārs veic nesavtīgi, kā arī akcentēja to, ka balsošanā iesaistījies negaidīti liels cēsnieku skaits, balsojot gan tiešsaistē, gan īpašajās balsošanas vietās pilsētā. "Tāpēc gribu Tev pateikt paldies par Tavu darbu no visiem tiem cēsniekiem, kuri Tevi atbalsta, bet nevar Tev pateikties personiski".

Pats balvas saņēmējs neslēpa to, ka uzzinot par pagodinājumu, bijis ļoti pārsteigts. Paredzētajā balvas pasniegšanas laikā Cēsu svētkos 25.jūlijā Renārs bija ieplānojis atvaļinājumu sev un ģimenei.

Apbalvojumu kopš 1999.gada ik vasaru pasniedz "Cēsu alus" sadarbībā ar Cēsu novada pašvaldību kā Cēsu iedzīvotāju piešķirtu titulu cēsniekiem, kuri iepriekšējajā gadā snieguši pilsētas dzīvē redzamu un visiem cēsniekiem novērtējamu ieguldījumu.

Šogad tika mainīta konkursa kārtība, un kandidātu izvērtēšanu vairs neveica komisija, bet gan iedzīvotāji balsojot. Balsot par kādu no apbalvojuma komisijas izvirzītajiem pieciem kandidātiem bija iespējams no 6.jūlija līdz 20.jūlijam, gan izgriežot kuponu laikrakstos "Druva" un "Cēsu Vēstis" un nogādājot to balsošanas punktos, gan elektroniski īpaši izveidotā mājaslapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)