Banner 980x90

Festivālā Cēsīs tiksies vidējās paaudzes deju kolektīvi

Sestdien, 22.februārī, CATA kultūras namā plkst.18.00 notiks vidējās paaudzes deju kolektīvu festivāls "Dzīvē gadās arī tā".

Kā pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā, ik gadu februāra mēnesī "Cēsu Kultūras un Tūrisma centra" vidējās paaudzes deju kolektīvs "Saulgrieži" aicina draugus uz sadancošanos Cēsīs.

Sadancošanās pasākums Cēsīs ir tradīcija jau vairāk kā desmit gadus. Deju festivāls ir īpašs ar to, ka kolektīvi dejo sevis izvēlētas dejas, nepieturoties pie obligātas programmas.

Šogad koncertā piedalīsies desmit vidējās paaudzes kolektīvi - "Šelmiai" no Radvilišķiem, Lietuvas, "Saime" un "Jumpraviņa" no Jumpravas, "Kolberģis" no Jaunalūksnes, "Siguldietis"no Siguldas, "Miķelis"no Priekuļiem, "Kauguru Mūri" no Kauguriem, "Naukšēni" no Naukšēniem, "Raitais solis" un "Saulgrieži" no Cēsīm.

Koncertu vadīs Jānis Gabrāns.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)