Banner 980x90

Draudzīgā Aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzijas saime simboliski apskauj skolu

Pirms Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienas - 4.maija - Draudzīgā Aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzijas saime ciešā roku slēdzienā ietvēra savu skolu - simbolisku Latvijas daļu.

Kā pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja skolas pārstāve, sadošanās rokās ir mīlestības un uzticības apliecinājums Tēvzemei.

Cesis24.lv jau vēstīja, ka Latvijas Republikas Ministru kabineta rīkotajā konkursā "Mūsu 4.maija deklarācija" savu izstrādāto video iesniedza Draudzīgā Aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzijas 3. (t.i.,10.) b klases ģimnāzisti Deniss Agurjanovs un Ivo Teļesņikovs.

Tāpat Cesis24.lv jau vēstīja, ka 4.maijā, Cēsu Pils parkā, atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas 25.gadadienu, tiks izrādīts muzikāls iestudējums – koncertizrāde, kuras centrā ir latviešu un cēsnieka spēka vieta – Riekstu kalns.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)