Banner 980x90

Domus Būve angāru celtniecība – augsta kvalitāte, drošība un daudzpusība

Lai uzceltu ne tikai dažus, bet pat vairākus desmitus metrus garu, platu un augstu būvi, mūsdienās vairs nav nepieciešams ilgs laiks, jo pieejamie materiāli, tehnoloģijas, prasmes un modeļu veidi ļauj to izdarīt vien pāris nedēļās. Piemēram, ja Tev nepieciešams lokveida angārs ar taisnām sienām, Domus Būve to varēs piegādāt Tev četru nedēļu laikā!
Kas ir Domus Būve?
Tas ir uzņēmums, kas veic plaša profila celtniecības un remonta darbus. Piesaistot pieredzējušus un izglītotus darbiniekus un meistarus, Domus Būve spēj sniegt visus nepieciešamos servisa pakalpojumus no pirmā līdz pat pēdējam solim, kad remontētās vai uzceltās būves atslēgas nonāk īpašnieka rokās. Uzņēmums veic šādus uzdevumus:
• izstrādā telpu dizaina plānus;
• veic projektēšanu;
• nodarbojas ar telpu iekšdarbiem un ēku āra darbiem;
• veic būvniecību, tajā skaitā, izgatavo un montē angārus;
• piedāvā ēku siltināšanas pakalpojumus. 

Mūsdienās angāri kļūst arvien pieprasītāki, jo arī to piedāvājums ir kļuvis daudzveidīgs un pielietojams dažādās jomās. Pateicoties ātrai uzbūvēšanai un vieglajām konstrukcijām, angāri noder ne tikai rūpniecībā, bet arī sportā, zirgkopībā, lauksaimniecībā, pasākumu organizēšanā, tirdzniecībā un citās jomās. Tagad angārus var iegadāties dažādos dizainos un krāsās, arī melnā, tumši zaļā un pat ķiršbrūnā. 

Populārākie angāru veidi 
Domus Būve piedāvājumā ir daudzveidīgi angāri ikviena vajadzībām.
 
Lokveida angārs ar taisnām sienām – iespējams izvēlēties no dažādiem platumiem – 6.8, 8 vai 9 m, garums ir neierobežots. Konstrukcija izgatavota no augstvērtīga strukturālā tērauda, kas papildināts ar koka ribām. Segumam izmantotas gofrētā profila loksnes, sānu sienām – trapecveida loksnes. 
 
Lokveida angārs – pieejami dažādi platumi, no 9 līdz pat 13 metriem, garums nav ierobežots. Konstrukcija izgatavota no tērauda caurulēm un koka ribām. Segumam izmantotas gofrēta profila loksnes. Ja nepieciešams, angārā var iebūvēt jumta logus. Pieejami arī tipveida apaļie angāri – 4 x 4,34 metri, kā arī individuāli izmēri. 

• Bezkarkasa angārs ar profilētām loksnēm – izgatavots no izturīgām, cinkotām tērauda loksnēm. Pašnesošā konstrukcija rūpējas par drošību un stabilitāti. Poliuretāna pārklājums aizsargā no ārējās vides ietekmes. Šī tipa angāru iespējams nosiltināt arī pēc tā uzcelšanas. 

• Siltinātais angārs – noderēs gadījumos, kad angārā plānots uzglabāt specifiskas preces vai arī tajā atradīsies cilvēki. Angāra siltināšanai izmantoti kvalitatīvi sendviča tipa poliuretāna PUR paneļi. Papildus ērtībai angāru iespējams aprīkot ar vārtiem. 

• PVC angārs – bieži tiek izmantots dažādu pasākumu organizēšanai un citām vajadzībām. Vieglā cinkotā tērauda konstrukcija papildināta ar PVC audumu, kas pasargā no vēja, lietus un sniega. Angāra sienas var apdrukāt ar reklāmu vai logo. Materiāli arī ir ugunsdroši un atbilst citiem drošības standartiem. Papildu stabilitātei iespējams izvēlēties arī PVC angāru ar metāla sienām. 

Netērē laiku, meklējot meistarus, kas izgatavos Tev vajadzīgo angāru! Sazinies ar Domus Būve speciālistiem jau šodien!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)