Banner 980x90

Dižķibelei spītējot – biznesa dienas Vidzeme 2010

Kam gan šodien viegli? Un tomēr uzņēmēji Valmierā un apkārtējos novados tuvāk un tālāk Vidzemē mazāk vaimanā, vairāk ģenerē jaunas idejas, meklē jaunas iespējas, ražojot jaunus produktus un piedāvājot jaunus pakalpojumus.

Visu to valmierieši un vidzemnieki gatavi rādīt plašākai auditorijai ikgadējās pavasara biznesa dienās Vidzeme 2010, kas piektdien, 14. maijā un sestdien, 15. maijā notiks Valmieras kultūras centrā. Izstādes šī gada devīze ir Ieraugi, novērtē, iegūsti! Jau tradicionāli šo uzņēmējdarbības forumu rīko Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Valmieras nodaļa kopā ar Valmieras pilsētas pašvaldību, šogad talkā rīkotājiem nāks arī Vidzemes Plānošanas reģions. Jau otro gadu pēc kārtas būs arī atraktīvs nakts pasākums, šoreiz jau Vidzemes uzņēmēju nakts, to organizē Vidzemes Biznesa un inovāciju inkubators.
{baneris}
Divas dienas – piektdien un sestdien – Vidzemes uzņēmējiem būs iespēja sevi parādīt gan stendos zem jumta Valmieras kultūras centrā, gan āra ekspozīcijās. Savukārt, amatnieku, mājražotāju un tirgotāju aktivitātes šopavasar iecerētas jau gadatirgus apmēros, izmantojot gan laukumu Valmieras centra skvēru un laukumu, gan Ziloņu un Bastiones ielas.

Par vēlmi piedalīties biznesa dienās Vidzeme 2010 jāinformē Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Valmieras nodaļa: Stacijas ielā 26, Valmiera LV-4201; tel.: 642-35320; e-pasts: valmiera@chamber.lv
Uzņēmējiem pieteikuma anketu iespējams lejuplādēt šeit!

Uz tikšanos biznesa dienās Vidzeme 2010!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)