Banner 980x90

Dienas horoskops 8.februārim

Foto: Stock.XCHNG
Foto: Stock.XCHNG

Auns Nāksi klajā ar oriģinālu risinājumu kāda problēmai, tāpēc darbojies mērķtiecīgi un nezaudē motivāciju!

Vērsis Kaut arī tu zini savus mērķus, tomēr šodien tev nebūs pietiekami daudz spēka, lai to visu izdarītu. Pataupi enerģiju citai dienai un izdari visu, ko spēj!

Dvīņi Iespējamas problēmas ar sastrādāšanos grupā. Nespēsi dalīt uzmanību, tāpēc nāksies strādāt daudz vairāk nekā citas dienas. Šī diena tev vienkārši ir jāpārdzīvo.

Vēzis Tikai tāpēc, ka tavi sapņi ir tikai domu līmenī, nenozīmē to vispārēju nepiepildīšanos! Savā prātā iztēlojies karti, pēc kuras vadoties, tu sasniegsi savu mērķi.

Lauva Ir kāds, kas jau sen ir gatavs tev izpalīdzēt, tāpēc ieklausies viņa padomos! Šodien, iespējams, būs sajūta, ka viss tomēr neiet tik raiti, cik gribētos.

Jaunava Ja šodien būsi neizlēmīgs, palaidīsim garām izdevīgu iespēju. Gatavojies pieņemt kādu nozīmīgu lēmumu, bet nebaidies par to ar kādu aprunāties.

Svari  Šodien neizrādi savu ziņkārību, būs labāk, ja kaut ko arī neuzzināsi.  Esi prātīgs un izvairies no nepazīstamas vides un cilvēkiem!

Skorpions Kārtīgi padomā, kuri cilvēki tev dzīvē ir nepieciešami. Varbūt ir kāds, kuru tu ļoti atbalsti, bet pretī nesaņem neko? Nekoncentrējies uz darāmajiem darbiem, bet izrādi savu mīlestību pret tuvajiem.

Strēlnieks Paver jaunus horizontus, un pavadi laiku, darot kaut ko ļoti aizraujošu. Nav ko sēdēt mājās un kurnēt! Būsi patīkami pārsteigts par jaunajiem izaugsmes atklājumiem.

Mežāzis Iepriecini sevi, iegādājoties to, ko tava sirds jau sen kāro. Nav svarīgi vai tas būtu kāds našķis, vai lielāks pirkums. Laiks pievērsties draugiem, ja vēlies saglabāt draudzību.

Ūdensvīrs Gaidāma strīdīga situācija, kas tevi var atstāt neveiklā situācijā – esi apdomīgs un izvēlies izteicienus prātīgi! Nepieturies pie saviem principiem tik ļoti, esi atvērtāks!

Zivis Ja nepārtraukta domāšana par savām problēmām ir tava īstā taktika to risināšanai – nemaini to! Neņem vērā to, ko tev saka citi, šodien klausi tikai savai sirds balsij!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)