Banner 980x90

Dienas horoskops 3.februārim

Foto: Stock.XCHNG
Foto: Stock.XCHNG

Auns Nāksies piedzīvot kādu neveiklu situāciju, no kuras tik viegli neizkļūsi ārā. Esi prātīgs, un nepasaki ko lieku un aizskarošu, jo tas vēlāk ietekmēs vairāk, nekā uz doto brīdi varētu šķist.

Vērsis Savu jūtīgo dabu labāk neizrādi, lai neizskatītos vājš citu acīs. Pašlaik svarīgi būtu stipram un saņemt sevi rokās, par spīti tam, kas notiek tev apkārt.

Dvīņi Naudu tērē apdomīgi, lai pēcāk nenāktos sev jautāt, kur tā pazudusi. Iespējams, ka kāds tevi izmanto savtīgiem nolūkiem, tāpēc nepiekrīti palīdzēt visiem, kas tev to prasa.

Vēzis Tev nepieciešams kāds, kas tevi šobrīd atbalstītu, tāpēc nenoraidi kāda palīdzību, pat morālu ne. Laiks nolaisties no mākoņiem, un ar abām kājām nostāties uz zemes.

Lauva Nemeklē to, kas tev jau stāv deguna galā! Protams, ka vienmēr ir labi tur, kur tevis nav, taču iemācies novērtēt to, kas tev jau ir dots.

Jaunava Pievērs uzmanību savām sajūtām, vai jūtas pret kādu joprojām tevi neliek mierā? Kad piedosi sev un citiem, tikai tad sāks dzīt visas rētas!

Svari Skaties uz notiekošo no cita skatupunkta. Pārstāj uztraukties un pārdomāt visu vairākas reizes! Ļauj iztēlei un tam, ko tu mīli, vadīt sevi!

Skorpions Tava intuīcija tevi nepievils, klausi savai sirdsbalsij un tā aizvedīs tevi pie nospraustā mērķa! Mīlas lietās centies nebūt tik aizrautīgs, lai nenāktos ciest!

Strēlnieks Pienācis laiks turpināt tos darbus, kurus reiz uzsāki, tāpēc nesēdi uz vietas un rīkojies! Tu iegūsi to, ko vēlies, tikai tad, kad darīsi ko lietas labā!

Mežāzis Pavaicā pats sev, par ko tu šobrīd esi pateicīgs, un novērtē to, kas tev jau ir! Reizēm mēs iestrēgstam, vēloties vairāk un vairāk, taču aizmirstam par to, kas mums jau ir dots.

Ūdensvīrs Centies koncentrēties uz svarīgākajām lietām un darbiem! Virzies uz priekšu, neatskatoties, un tu nekļūdīsies!

Zivis  Ja alksti pēc saistībām, tad šis ir īstais laiks, lai uzsāktu ko jaunu! Komunicē ar citiem un esi atvērtāks!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)