Banner 980x90

Dienas horoskops 29.jūlijam

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns Lai arī visbiežāk tev labpatīk palikt aizkulisēs un no turienes pārliecināties, ka viss norisinās gludi, šodien tu būsi spiests iznākt no skapja un izbaudīt sevi. Ja meklē mīlestību, tad nesēdi klusu stūrī, piecelies un dejo, runā ar cilvēkiem un labi pavadi laiku. Ja būsi atvērtāks un atradīsies visu priekšā, būsi tikai ieguvējs. 

Vērsis Šī ir lieliska diena ballītes organizēšanai, tā ir kā radīta, lai paplašinātu savu paziņu loku. Gaisā virmos harmonija, dzīvesprieks un jautrība. Ja meklē īsto un vienīgo, tad ir īstais brīdis pielietot humora sajūtu un doties turp, kur var atpūsties un labi pasmieties. Šis nav piemērots brīdis, lai atrastos četrās sienās un skatītos TV ekrānā.

Dvīņi Šodien gaisā virmo dzīvesprieks. Ja tu esi ilgstoši slēpies tumsā, gluži kā sikspārnis alā, tad apņemies doties ārā un satikt jaunus paziņas. Ja tev bijušas grūtības attiecībās un jūties nomākts, dodies kaut kur, lai sevi uzmundrinātu un labi pavadītu laiku.

Vēzis Tu izbaudīsi šodienas enerģiju, tā iedrošinās būt jautram un optimisma pilnam. tev tiks dota iespēja satikt kādu īpašu cilvēku atrodoties sporta zālē vai kādā sporta pasākumā. Nepaliec mājās, dodies ārā. Ja jūties noguris un visu velies pavērot no malas, pamēģini nodarboties ar jogu vai meditāciju, tās tevi dziļi atslābinās un sagatavos drīz gaidāmajam randiņam!

Lauva Savu brīvo laiku nepavadi vienatnē, jo tā velti izšķērdēsi lielisku dienu. Tu vēlēsies doties ārpus mājas, bet, kas ir vēl nozīmīgāk, gribēsi doties turp, kut vari atpūsties un labi pavadīt laiku. Tas vairāk par jebko citu ļaus tev uzlabot garastāvokli un satikt visai interesantus cilvēkus.

Jaunava Šī ir lieliska diena, lai ballētos, tev tiks dota iespēja satikt jaunus un pavisam citādus cilvēkus. Izveidojot jaunas draudzības, tu tuvāk sev piesaistīsi kādu cilvēku, kas jau sen atrodas uz viena viļņa ar tevi. Tu satiksi ne tikai labu draugu, bet arī potenciālo mīļoto cilvēku.

Svari Pastāv iespēja, ka tev pretī nāks kāds kaisles objekts. Ja meklē mīlestību, tad šodien vari saņemt vairāk nekā esi vēlējies, ja apmeklēsi kādu saviesīgu pasākumu. Iedomājies par tām slēptajām jūtām, kad cilvēkam tā vien nagi niez uzzināt par tevi ko vairāk. Vakara noslēgumā tu būsi pieņēmis lēmumu. Vai tas būs pareizais?

Skorpions Gaisā virmo pārmaiņu gars, jo pret kādu cilvēku, kuru nesen esi saticis tev ir stipras jūtas. Iespējams, ka drīz tevi negaidīti pārņems ļoti intensīvas jūtas. Tā vietā, lai visu sasteigtu būt lietderīgi tempu palēnināt, jo tu nevēlies ielēkt attiecībās pārlieku ātri un saprast, ka esi pieļāvis kļūdu.

Strēlnieks Šodien jutīsies patiesi labi. Ja esi attiecībās, pamēģini mīļoto cilvēku aizvest romantiskās vakariņās un palutināt. velti laiku, lai pateiktu, ko jūti pret savu otro pusīti, tas padarīs jūsu saikni tikai stiprāku. Ja meklē mīlestību, tad to atradīsi palīdzot kādam citam cilvēkam, kas nonācis neapskaužamā situācijā.

Mežāzis Šodien tavas spējas iegūt to, ko vēlies būs īpaši prasmīgas. Ja vēlies veidot kādas īpašas, romantiskas attiecības, tad tās tev izdosies iegūt ieklausoties citos cilvēkos un palīdzot viņiem. Ja esi saņēmis uzaicinājumu uz ballīti, noteikti piedalies, jo tieši tur vari satikt kādu, kas domā tāpat, kā tu. Nesēdi mājās!

Ūdensvīrs Šodien gaidāms emocionāls dziļums un daudz patiesu jūtu. Citi arvien biežāk pauž savas jūtas. Starp tevi un mīļoto cilvēku gaidāmas sirsnīgas sarunas, tas nāks tikai par labu. Ja Kāda sena problēma rada sāpes vai aizvainojumu, tad tev būs iespēja no šīs sajūtas atbrīvoties uz visiem laikiem.

Zivis Centies šodien būt pārāks par pašu dzīvi. Ja meklē mīlestību, tad viņu piesaistīs tas, ka pūlī tu proti izcelties. Citi arī vēlēsies izmēģināt savu veiksmi, bet tajā mirklī, kas ieskatīsies īstā cilvēka acīs, tu zināsi, ka viņš ir radīts tieši tev.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)