Banner 980x90

Dienas horoskops 28.jūlijam

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns Šodien būtu labi tikt skaidrībā ar to, ko tu patiesi jūti pret savu partneri (esošo vai potenciālo). Ja kādu laiku tev pret šo cilvēku bijušas dalītas jūtas, tad velti laiku, lai izprastu, kas tieši tev neliek mieru. Iespējams, ka tā ir mazsvarīga lieta, kas izrauta no konteksta un par to nemaz nav vērts pārmērīgi uztraukties.

Vērsis Tu būsi ieguvējs, ja spēsi konkretizēt savas domas par esošajām attiecībām. Ne vienmēr tiek dotas iespējas nopietni parunāt par kādām konkrētām problēmām, kas var novest pie atšķirtības. Tev ir daudz par ko parunāt. Pūles ir tā vērtas, jo jums priekšā vēl ir daudzas jo daudzas nākotnes jūdzes.

Dvīņi Šodien tev tiks dota iespēja runājot izveidot pavisam īpašas attiecības. Tu nekāda ziņā neesi uz mutes kritis, tieši tādēļ, vajadzētu šo dāvanu likt lietā. Tikai nepārspīlē, citādi var nākties atteikties no tā, ko teici, jo izrādīsies, ka arī tavai simpātijai piemīt zināmi trūkumi un vājības.

Vēzis Neiznieko iespēju mīļotajam cilvēkam paziņot par to, ko tu pret viņu jūti. Šoreiz tev būs jāizlien no savas čaulas. Iegaumē, ka sākumā nevajadzētu apbērt savu simpātiju ar vārdiem, kas nāk kā no pārpilnības raga. Ļauj šim īpašajam cilvēkam ieskatīties tavās acīs un pārliecinies, ka tās pauž patiesas jūtas. Nesabojā mirkli izplūstot asarās!

Lauva Šodien tava sirds un prāts domās vienādi. Jau ilgu laiku tevī notiek iekšēja cīņa par to, vai ļaut pār jūtām lemt prātam, kas uzskaita racionālus iemeslus, kādēļ tev nevajadzētu veidot attiecības ar šo cilvēku, vai paklausīt sirdsbalsi, kas tā vien velk pie šī cilvēka. Šodien tiks dota iespēja uz notiekošo palūkoties no citas perspektīvas. Uzticies sirdsbalsij, tā nekad nemelo.

Jaunava Tev nevajadzētu pārlieku satraukties par esošajiem plāniem. Jo vairāk domāsi, jo lielāku neskaidrību radīsi, nonākot apburtajā lokā. Apstājies un uzelpo. Jāvelta laiks, lai atrastu iekšējo mieru. Ieklausies savās sajūtās, tās ir gana atšķirīgas no ierastajām, bet tās tevi ievirzīs pareizajās sliedēs.

Svari Tev tiks dota iespēja veikt attiecībās tik ļoti nepieciešamās izmaiņas, dziļi pārrunājot kādu nopietnu problēmu. Jūs abi zināt, kas jāsaka, bet cerat, ka tematu var apiet vai aizmirst. Tas nebūt nepalīdzēs ilgtermiņā; gluži kā brūcei, jums abiem jāspēj sadzīt. Velti šim procesam laiku.

Skorpions Tu zini, cik liels spēks piemīt vārdam, kā arī labi izproti cik brīnišķīgas ir jūtas. Tev tiks dota iespēja savienot abus minētos spēkus. Ja tev ir kas sakāms mīļotajam cilvēkam, tad labi izvēlies vārdus, bet nepiemirsti par jūtām, lai uzsvērtu vēstījuma jēgu. Šādi tavam partnerim nekādīgi neizdosies tevi pārprast.

Strēlnieks Šodien tev tiks dota iespēja labāk izprast savu partneri. Šķiet, ja jūsu attiecības iet līkumu līkumiem, dažkārt tās virzās uz priekšu, citreiz atpakaļ. Tas ir dabisks process, no kura nevar izvairīties, viss, kas jādara, ir jāiemācās izprast partnera vēlmes. Ja iemācīsies to darīt, būsi tikai ieguvējs.

Mežāzis Iespējams, ka jutīsies tā, it kā tikko būtu saticis savu dvēseles radinieku, tava dvēsele jutīs siltu un maigu starojumu. Jūs abi vēlēsieties iepazīt vien otru vēl tuvāk. Jūs zināt, ka šīs attiecības izturēs pat grūtākos pārbaudījumus - pastāv iespēja, ka tās tiešām tiks pārbaudītas. Jūsu mīlestība un jūtas, kas kļūst vēl dziļākas, ļaus pārvarēt jebkuras problēmas.

Ūdensvīrs Pievērs uzmanību savām jūtām, tev ir tendence tās visai bieži ignorēt. Šoreiz būs grūtāk pabīdīt malā savas jūtas un ļaut visu kontrolēt prātam. Tu būsi ieguvējs, ja spēsi nomierināties un radīt sevī miera sajūtu, tikai pēc tam ieklausoties savā iekšējā balsī.

Zivis Šodien tu lieliski izklaidēsies kādā sociālā pasākumā. Runā ar tiem cilvēkiem, kuriem parasti tu nemaz nepievērs uzmanību. Tā vari pavērt sev durvis uz jaunām interesēm un pat attiecībām. Lai progresētu, ir jāriskē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)