Banner 980x90

Dienas horoskops 27.jūnijam

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns Saskarsies ar zināmām grūtībām finanšu lietās, taču tas nebūs nekas pārak traks - šodien labāk vienkārši izvairīties no nopietnu darījumu slēgšanas.

Vērsis Maz vēlēsies darīt, tā vietā, lai bojātu garastāvokli, domājot par problēmām, labāk ķeries pie darba, un sāc tās risināt!

Dvīņi Jutīsies pārguris, iespējams, ka būs nepieciešams laiks vienatnē, lai tiktu galā ar problēmām, kas tevi nomāc.

Vēzis Nemēģini dalīt savu uzmanību uz vairākām lietām vienlaicīgi. Šodien visu pēc kārtas un bez steigas!

Lauva Ja kādam kaut ko esi apsolījis, tad šodien ir tas laiks, lai beidzot izpildītu savus solījumus!

Jaunava Mazāk runā par to, ko tu darītu, ja apstākļi būtu citādāki, labāk dari visu iespējamo, lai tos uzlabotu! Neuztraucies par apkārtējo cilvēku viedokli, tam šoreiz nebūs nozīmes.

Svari Kad runā par citiem, paskaties pats uz sevi. Iespējams, ka neesi ne kripatas labāks par savu ienaidnieku. Nesalīdzi citus ar sevi!

Skorpions Neiespringsti, kad runa ir par citu dzīvēm un problēmām. Koncentrējies uz savām, un centies tās atrisināt!

Strēlnieks Katrai darbībai ir savas sekas. Labas vai sliktas - tas būs atkarīgs no tā, cik labi izturēsies pret citiem. Tāpēc vairo prieku!

Mežāzis Labs laiks, lai paņemtu atvaļinājumu un atpūstos no ikdienas steigas! Tev tas ir nepieciešams. Visai iespējams, ka kādam trūkst tavas uzmanības!

Ūdensvīrs Nedomā par sīkumiem, labāk fokusējies uz lielām lietām un idejām! Uzdrīksties sapņot daudz - ja labi strādāsi, sasniegsi mērķi.

Zivis Tas, kas palīdzēja tev, ne vienmēr var palīdzēt arī citiem, tāpēc ar padomu sniegšanu esi apdomīgs un piesardzīgs!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)