Banner 980x90

Dienas horoskops 26.jūlijam

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns Parādīsies jaunas iespējas kopā ar jauniem cilvēkiem. Nebēdz prom no atbildības. Šodien nāksies saskarties ar tavas uzvedības sekām.

Vērsis  Nepārstāj kaut ko darīt tikai tādēļ, ka kāds cits to uzskata par laika tērēšanu. Rīkojies pēc saviem ieskatiem, jo tieši tie tevi ved pareizajā virzienā.

Dvīņi Rīts šodien gudrāks par vakaru. Neklausies savās dilemmās, labāk centies ignorēt traucējošās domas. Gaidāms pārsteigums ar lielu odziņu.

Vēzis Nepārstāj domāt par to, ko gribi sasniegt tuvākajā laikā. Šodien milzīgs motivācijas pieplūdums un ļoti veiksmīga roka loterijām līdzīgās lietās.

Lauva Veiksmīga diena jaunu kontaktu dibināšanai. Cilvēkiem ļoti patiks pirmais iespaids par tevi, tādēļ vari paļauties uz to, ka šodien vari sasniegt vairāk nekā parasti.

Jaunava Neprātīgi cilvēki šodien tevi iedvesmos. Iziesi ārpus saviem uzskatiem un savas komforta zonas, uz pasauli paskatīsies no cita skatupunkta.

Svari Ja šodien būsi iecietīgāks, tad viss notiks pats no sevis. Noteikti nedrīksti ar nevienu strīdēties, tas arī negatīvi atspaidosies uz tavu pašsajūtu un veselību.

Skorpions Cilvēkiem būs patīkams kontakts ar tevi. Ieteicams šodien laicīgi izplānot visu nedēļu, lai neparādītos negaidīti traucēkļi.

Strēlnieks Vajadzēs daudz pacietības, lai tiktu galā ar to, kas ir paredzēts. Noteikti domā par atpūtu, lai vari paveikt visus darbus, kas ir sakrājušies ar pietiekamu enerģijas daudzumu.

Mežāzis Ja velk pie kāda cilvēka, tad droši velcies klāt. Šobrīd nav jādomā par to, cik tas ir nopietni vai nenopietni. Ar brīvu prātu pieej ikdienišķām lietām.

Ūdensvīrs Nav tik ļauni, kā to visu varbūt esi uzbūris. Nevajag pārāk daudz domāt tikai par sevi, citādāk cilvēki no tevis ar laiku sāks novērsties.

Zivis Ja labi izskatīsies, tad viss pārējais arī būs labi. Svarīgi, lai apkārtējā vide ir sakārtota, jo tad arī galvā esošais juceklis beidzot sāks atritināties.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)