Banner 980x90

Dienas horoskops 21.jūnijam

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Auns Šodiena nesīs tik pat daudz laba, cik ļauna. Būtībā visa diena beigu beigās būs visai neitrāla. Ieteicams pavadīt vairāk laika ar draugiem!

Vērsis Ja par kaut ko jūties vainīgs, tad, visticamāk, ka ne velti. Mēģini izpirkt savu vainu un labot radušos situāciju. Negatīvām un depresīvām domām nav vietas!

Dvīņi Prāts nesīsies un kaut ko nedaudz traku, labāk mazliet piebremzēt un nepāršaut pār strīpu. Tomēr labāk apdomāties, nekā mesties notikumos, nepadomājot par sekām.

Vēzis Tevi pārņems nostaļģija par to, cik tālu tu tomēr esi ticis. Lēmumus šodien pieņem, balstoties uz iepriekšējo pieredzi, nevis tā brīža sajūtām.

Lauva Vēlēsies mazliet pastrīdēties un pierādīt savu taisnību - velti! Liksies, ka sarunas ar dažiem cilvēkiem ir pielīdzināmas runāšanai ar sienu.

Jaunava Ja redzi, ka kaut kas nenotiek pa tavam prātam, tad nebaidies no savu patieso sajūtu atklāšanas. Tiesa, labāk to darīt saudzīgi.

Svari Ja kāds prasa tavu palīdzību - neesi skops! Labi zini, ka labais atmaksājas dubultā, vajag tikai nobruņoties ar pacietību!

Skorpions Nemoki sevi ar jautājumiem - kā būtu, ja būtu. Labāk koncentrējies šim brīdim, dzīvo šodienai un vairs nedomā par to, kas noticis pagātnē. Nenomāc savu prātu ar negatīvām domām!

Strēlnieks Jo mazāk uztrauksies un runāsi par citu dzīvēm, jo labāk ies tev pašam. Šodien izvairies no jebkādu baumu padošanas tālāk! Ja runā, tad tikai par to, ko pats esi redzējis vai dzirdējis.

Mežāzis Šodien drīksti arī mazliet paslinkot, nevis iespringt uz darāmajiem darbiem. Labāk pavadi vairāk laika ar saviem vistuvākajiem cilvēkiem, nevis ierocies darbu kaudzē.

Ūdensvīrs Nespēlē spēli - kā tu pret mani, tā es pret tevi. Šodien arī uz kāda sliktajām izdarībām mēģini reaģēt pēc iespējas neitrālāk, slepeni nekaļot atriebības plānus.

Zivis Teju vai nezināsi, kur no emocijām likties. Katru notikumu pārdzīvosi visai spilgti - vai nu ļoti priecāsies, vai nu ļoti pārdzīvosi. Lai vai kā, šodien sapratīsi, uz kuriem cilvēkiem vari paļauties un uz kuriem ne.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)