Banner 980x90

Dienas horoskops 16.februārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien nekas nebūs par grūtu. Būsi apņēmies sasniegt ļoti daudz. Varbūt tomēr labāk visu sadalīt, nevis mēģināt izdarīt uzreiz? Nepārcenties!

Vērsis Šodien būsi spiests būt apdomīgam un prātīgam. Neesi spītīgs, pretējā gadījumā vari sabojāt attiecības ar svarīgiem cilvēkiem.

Dvīņi Šodien ar zobiem un nagiem būsi gatavs cīnīties par savu taisnību. Aizstāvēsi ne tikai savas, bet arī pilnīgi svešu cilvēku intereses. 

Vēzis Tev mazāk vajadzētu uztraukties par citu cilvēku viedokli, bet gan vairāk domāt par savām interesēm. 

Lauva Dienas pusē mēģini būt piekāpīgs un sadzīvot ar visiem, taču vakaru ieteicams pavadīt vientulībā - sakārto savas domas un nododies darbiem!

Jaunava Šodien veiksies! Veiksmīgi tiksi galā ar dažādiem uzdevumiem un pienākumiem. Kaut katru dienu tik būtu tik radošs un darbīgs.

Svari Šodien visiem patiksi! Būsi pozitīvi noskaņots un dzīvespriecīgas. Attiecībās vēlēsies vairāk mīļuma un maiguma no partnera puses.

Skorpions Šodien vari ar kādu pamatīgi sastrīdēties. Lai izvairītos no liekiem un negribētiem konfliktiem, nemēģini uzspiest vienu vienīgu taisnību, labāk piekāpies!

Strēlnieks Vēlēsies ar kādu kārtīgi izrunāties. Ja esi attiecībās, tad tavs mīļotais cilvēks tevi šodien spēs uzmundrināt, taču, ja esi brīvs, tad satiecies ar kādu tuvu draugu!

Mežāzis Būsi par kaut ko noraizējies un ar nevienu par to nevēlēsies dalīt, taču šoreiz neklusē, bet pasaki, kā jūties. Apkārtējie būs saprotoši!

Ūdensvīrs Neklausies tajā, ko saka apkārtējie. Šoreiz tieši tev pašam būs taisnība. Esi uzstājīgāks un neatkarīgāks!

Zivis Nemēģini izpatikt apkārtējiem, šodien ieturi neitrālu pozīciju un atsakies un spontāniem piedāvājumiem - ja kādam kaut ko esi apsolījis, tad izpildi savu solījumu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)