Banner 980x90

Dienas horoskops 10.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns
Šodien nāksies samierināties ar to, ka ir cilvēki, kuri pat par tevi ir spējīgāki, spēcīgāki un gudrāki. Neļaujies stūrgalvībai, un nemēģini pierādīt savu pārākumu!

Vērsis
Tevi šodien kāds var izmantot savtīgiem nolūkiem! Neļauj citiem sev darīt pāri vai sevi izmantot! Atceries - tev vienmēr ir teikšana!

Dvīņi
Šodien noslēgsies sevī un šķitīs, ka tevi neviens līdz galam nesaprot. Neesi tik īgns, zodu augšā!

Vēzis
Tiksi skaidrībā ar ko tādu, kas tavu prātu jau kādu laiku ir nomocījis. Koncentrējies uz pozitīvajām lietām un negrimsti atmiņās par pagātni!

Lauva
Šodien ļoti veiksmīgi risināsies biznesa darījumi. Pats beidzot sevī sajutīsi augošo progresu. Piekrīti avantūrām, kas no tevis prasa izaicinājumu.

Jaunava
Brīžiem pienākumu dēļ nākas piemirst arī par sev tuvajiem. Šodien velti uzmanību viņiem un izrunājies!

Svari
Neuztraucies par lietām, kas vēl nav notikušas, no mušas neuzpūšot ziloni! Nāksies samierināties ar faktu, ka ar otru pusīti esat dažādās situācijās, tāpēc gaidāmi konflikti.

Skorpions
Dzims spontānas un tev neraksturīgas idejas. Gribēsi izdarīt kaut ko pavisam citādāku, tikai ar apdomu! Mieru meklē ģimenes lokā.

Strēlnieks
Lai arī ko tu šodien neizlemtu darīt - apdomājies pirms katras rīcības! Iespējams, ka vēlēsies ļauties spontanitātei un trakulībām - labām mazliet piebremzēt! 

Mežāzis
Gribēsies visiem visu stāstīt, bet labākais ir tas, ka tevi arī uzklausīs. Uzlabo savas mājas atmosfēru!

Ūdensvīrs
Apmierini savas vēlmes un tikai tad domā par citiem! Tu nevari palīdzēt kādam, kurš nonācis nelaimē, ja pats neesi ticis galā ar savām likstām.

Zivis
Šodien pieļautās kļūdas neatstās nekādu robu tavā nākotnes karjerā, tāpēc uzdrīksties darīt kaut ko līdz šim nebijušu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)