Banner 980x90

Dienas horoskops 1.jūnijam

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Auns Ar aplauztiem spārniem virzīties uz priekšu būs ļoti grūti, bet šoreiz galvenais būs atrast ticību sevī! Mīļotais cilvēks spēs atbalstīt!

Vērsis Šodien nežēlo laiku un līdzekļus savai labsajūtai! Tas viss atmaksāsies, pie tam dubultā! Fokusējies uz lielākām problēmām, nevis uz sīkām nebūšanām! 

Dvīņi Paklausies, ko par tevi runā! Visai ticams, ka par tevi ir izplatījušās nepatiesas baumas. Padomā par savu pēdējā laika uzvedību! 

Vēzis Ar saviem vārdiem un darbiem apzināti nevienu labāk neietekmēt, jo īpaši kāda svarīga lēmuma pieņemšanā! Šodien labāk paklusēt!

Lauva Maska kritīs un nāksies vien atzīties! Sen jau bija laiks, tu pats lieliski to apzinies! Iespējams, ka brīdis būs tas visnepiemērotākais, izjutīsi kaunu!

Jaunava Ja gūsi pietiekami daudz informācijas, tad zudīs bailes un neziņas sajūta. Raugies uz nākotni! Neieciklējies uz pagātnes notikumiem!

Svari Bailēm un bažām šodien nebūs vietas! Nāksies saņemties un darīt visu, kas nepieciešams. Domā par veselību!

Skorpions Šodienas pārpratumi var vainagoties ar kaut ko lielu un veiksmīgu! Vairāk tici liktenim un tā zīmēm!

Strēlnieks Vēlēsies atstāt kārtīga un veiksmīga cilvēka iespaidu. Tev tas arī izdosies! Notici sev un saviem spēkiem!

Mežāzis Mazi sīkumi un sagadīšanās tev šodien liks saprast kaut ko lielāku un ievērojamāku. Ja pēdējā laikā ir aizdomas par kaut ko, tad šodien tam vajadzētu noskaidroties. 

Ūdensvīrs Šodien pievērs uzmanību šķietami nenozīmīgām lietām! Iespējams, ka tur slēpjas kaut kas lielāks! Uz visu raugies mazliet skeptiskāk!

Zivis Izjutīsi lielu vēlmi pēc vientulības un domu sakārtošanas. Vai tas izdosies? Viss būs tavās rokās! Šodien nebaidies kādam arī atteikt vai atcelt kādus maznozīmīgus plānus. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)