Banner 980x90

Dermatologs Cēsīs – prof. Jāņa Ķīša klīnikas izbraukuma konsultācijas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ko Tev nozīmē āda? Vai tās veselība ir tikpat svarīga kā, piemēram, zobu stāvoklis vai ginekoloģija? Lielākais vairums atbildētu negatīvi, jo statistika liecina, ka profilaktisks dermatologa apmeklējums ir vien nelielas iedzīvotāju daļas apzināti veikts solis. Tas apliecina, ka maz domājam par ādas nozīmi veselības nodrošināšanā. Taču retais zina, ka āda ir lielākais orgāns, kas ir atbildīgs par svarīgām un dzīvībai vitāli svarīgām funkcijām. 

Savlaicīga vizīte pie dermatologa var palīdzēt saskatīt arī citu orgānu saslimšanas un ieekonomēt naudu un laiku, kas būtu jātērē veseļojoties. Īpaši aktuāli tas ir reģionu iedzīvotājiem, jo bieži vien esošā medicīnas sistēma nepiedāvā apmeklēt labākos speciālistus ārpus Rīgas, piemēram, Cēsīs. Īpašās rūpēs par saviem pacientiem ādas slimību centrs un klīnika Prof. J. Ķīša estētiskās dermatoloģijas klīnika jau vairākus gadus sniedz izbraukuma konsultācijas Latvijas pilsētās. Augstākā līmeņa dermatologs Cēsīs ir realitāte, kas ir pieejama ikvienam! 

Labākās iespējamās rūpes par ādu
Profesors Jānis Ķīsis ir viens no zināmākajiem dermatovenerologiem Latvijā ar vairāk nekā 30 gadu ilgu pieredzi pacientu dzīves kvalitātes uzlabošanā. Ārstniecību saņēmuši vairāk nekā 30 000 apmierinātu pacientu! Latvijas Dermatovenerologu asociācija, Baltijas Dermatovenerologu asociācija, Latvijas Flebologu, Latvijas dermoskopijas asociācija, Eiropas dermatoloģijas un veneroloģijas Akadēmija un Amerikas Dermatoloģijas Akadēmija ir tikai dažas, kur profesors aktīvi darbojas un ieņem valdes locekļa statusu. 

Ādas slimības var būt nāvīgas 
Viena no biedējošākajām ādas slimībām ir ādas vēzis – melanoma. Arī šī slimība agrīnajās stadijās var būt ārstējam, bet tikai tad, ja tiek laikus pamanīta. Diemžēl melanomas saslimšanas dati parāda gana biedējošu ainu, jo saslimšanu skaits ik gadu pieaug. Cēsis nav izņēmums, un arī Cēsu iedzīvotājiem ieteicams regulāri, vēlams pirms un pēc sauļošanās sezonas, pārbaudīt dzimumzīmes pie pieredzējuša speciālista – ādas ārsta. 

Ādas saslimšanas nereti sākas stresa, nepilnvērtīga un nesabalansēta uztura un mazkustības dēļ; tās var būt iedzimtas saslimšanas vai vīrusu infekcijas. Profesionālie speciālisti, kurus apmācījis pats prof. Jānis Ķīsis, palīdzēs diagnosticēt un izprast jebkuras slimības cēloni un noteiks ārstēšanas kursu. Klīnikā Rīgā pieejami plaša spektra speciālisti, kas problēmas palīdzēs atrisināt kopainā: 
• podologi, kas ārstē pēdas, 
• uztura speciālisti, kas var palīdzēt ar uztura jautājumiem, 
• fizioterapeiti fiziskā stāvokļa uzlabošanai, 
• mūzikas terapeiti, kas palīdz uzlabot arī garīgo veselību, 
• dermatologi, 
• bērnu dermatologi,
• kosmetologi,
• dermatovenerologi. 

Mūsdienīga pieeja ārstēšanai
Ādas saslimšanas parasti rada neērtības un kauna sajūtu, bieži vien arī traucē pilnvērtīgi dzīvot. Kārpas uz rokām, izkrituši mati, sabiezējuši nagi ir tikai neliela daļa no slimībām, kuras prof. Jāņa Ķīša klīnikā tiks ātri un efektīvi novērstas. Rīgas klīnikā ir pieejams plašs klāsts procedūru – lāzerterapija asinsvadu likvidēšanai un rētu apstrādei, ķirurģiskas manipulācijas, biopsija, ādas veidojumu izgriešana, aukstuma terapijas procedūras jeb krioterapija un vēl daudzas citas. Procedūru, iekārtu un ārstniecības metožu dažādība garantē izcilu rezultātu. 

Piesakies vizītei jau tagad! 
Lai pieteiktos vizītei, nepieciešamas vien dažas minūtes laika, jo to ērti un jebkurā vietā var izdarīt elektroniski inovatīvajā klīnikas mājaslapā dermatologs.com. Uzņēmuma moderno pieeju ārstēšanai apliecina tas, ka steidzamos gadījumos attālinātu dermatologa konsultāciju var veikt pa telefonu, izmantojot Skype vai e-pastu, ko nepiedāvā neviena cita dermatoloģijas klīnika. 
 
Dermatologi un dermatovenerologi apmeklētājus Cēsīs pieņem klīnikā Bērzaines ielā 16/18. Ja nepieciešama papildus informācija, to iespējams iegūt mājaslapā vai zvanot uz tālruni +371 28699111, kā arī rakstot uz e-pastu info@dermatologs.com.

Parūpējies par savu lielāko ķermeņa daļu, ietupot laiku un naudu! Tas noteikti atmaksāsies! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)