Banner 980x90

Dailes teātris sniegs viesizrādes Cēsīs un Ventspilī

Rīga, 19.febr., LETA. Dailes teātris 23.februārī Vidzemes koncertzālē "Cēsis" sniegs viesizrādi "Klusā daba ar resno puisēnu", bet 6.martā ar iestudējumu "Art" uzstāsies Ventspils teātra namā "Jūras vārti", aģentūru LETA informēja teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Laura Leimane.

Izrāde "Klusā daba ar resno puisēnu" stāsta par datoru ģēniju Pompīliju, kurš dzīvo kopā ar savām trim tantēm, kuras viņu sargā no visa ļaunā. Mīlot un rūpējoties par savu dārgo krustdēlu, tantes pat Pompīlijam nolīgst prostitūtu Lilī. Viss nav tik vienkārši, jo Pompīlijs ir ļoti resns, un ļoti jūtīgs. Problēmas sākas, kad Pompīlijs iemīlas Lilī, izrādi ieskicē Leimane.

Jona Sapdaru traģikomēdiju iestudējis režisors Mihails Gruzdovs. Izrādē spēlē aktieri Artis Robežnieks, Olga Dreģe, Akvelīna Līvmane, Lidija Pupure un Ieva Florence, tajā piedalās arī dejotāja Olga Biserova.

Savukārt izrāde "Art" stāsta par draugiem Marku, Seržu un Ivanu. Seržs ir nopircis dārgu gleznu - audeklu, kas nokrāsots baltā krāsā ar šaurām baltām šķērslīnijām. Kad Marks šo gleznu nosauc par "mēslu", tā ir īsta katastrofa un smags izaicinājums viņu draudzībai. Ivans, kuram nav sava viedokļa, cenšas samierināt abus savus draugus, klāstīja Leimane.

Dž.Dž.Džilindžera režisētajā iestudējumā uzstājas aktieri Ģirts Ķesteris, Juris Žagars, Artūrs Skrastiņš un dziedātāja Marija Naumova.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)