Banner 980x90

CFLA Cēsīs rīkos semināru ES fondu finansējuma saņēmējiem

Valmiera, 22.maijs, LETA. 24.maijā plkst.10 "CATA" zālē Jāņa Poruka ielā 8 Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) rīkos semināru Eiropas Savienības (ES) fondu finansējuma saņēmējiem un citiem interesentiem par labo praksi ES fondu atbalsta izmantošanā, aģentūru LETA informēja CFLA pārstāve Ieva Luste.

Semināra mērķis ir palīdzēt esošajiem un potenciālajiem ES fondu atbalsta saņēmējiem projektu ieviešanas jautājumos, sniedzot ieteikumus veiksmīgai rezultātu sasniegšanai. Seminārā tiks aplūkots projekta dzīves cikls, veltot uzmanību būtiskākajiem aspektiem katrā no tā īstenošanas posmiem, tiks sniegta informācija par iepirkumu organizēšanu, skaidrota pārbaužu veikšanas procedūra, sniegti padomi maksājuma dokumentu sagatavošanā, kā arī ieteikumi, kā izvairīties no neatbilstībām.

Semināru CFLA rīko, sadarbojoties ar ES fondu revīzijas iestādi, un revīzijas iestāde seminārā iepazīstinās ar savu pieredzi projektu pārbaudēs. Revīzijas iestādes sniegtā informācija tiek nodrošināta pretkrāpšanas kustības "#atkrāpies!" ietvaros.

"#Atkrāpies!" ir pretkrāpšanas kustība, kurā apvienojušās Latvijas valsts pārvaldes iestādes, kas cīnās pret krāpniecību dažādās jomās un izpausmēs, kā arī Latvijas iedzīvotāji un organizācijas, kas stingri iestājas pret jeb kāda veida krāpšanu. Vairāk informācijas un iespēja iesaistīties kustībā "www.atkrapies.lv".

CFLA ir Finanšu ministrijas resora iestāde, kura uzrauga ES fondu un citu finansējuma avotu projektu ieviešanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)