Banner 980x90

Cēsu volejbolisti cīnīsies finālā

Cēsu Sporta skolas volejbola nodaļas vecākās grupas komanda iekļuvusi Latvijas volejbola federācijas "Kausa izcīņa jauniešiem" finālā, vēsta "Druva".

"Druva" ziņo, ka izšķirošās spēles par finālu notika Cēsīs, un mājniekiem bija jāuzvar visas trīs spēles, lai nodrošinātu vietu labāko piecu komandu vidū. Uzdevumu apgrūtināja arī tas, ka visas trīs spēles nācās aizvadīt vienā dienā. Izšķirošā bija pirmā spēle, kurā pretī stājās galvenie konkurenti uz vietu finālā Rīgas Volejbola skolas audzēkņi.

Komandas treneris Ģirts Mārtiņsons atzina, ka šī bija izšķirošā cīņa, jo līdz tam rīdzinieki vienmēr iekļuvuši finālā: "Šajā vecumā daudz nosaka pārliecība, ka var uzvarēt. Tiklīdz sāk sev pārmest par kādām kļūdām, spēle pajūk. Šajā spēlē puiši spēja paņemt vajadzīgās emocijas no dažām veiksmīgām epizodēm un noturēt tās līdz spēles galam."

Šī uzvara jau nodrošināja teorētiski pirmo vietu, bet vēl bija jāuzvar Dundagas un Daugavpils komandas. Pēc tik svarīgas uzvaras varbūt bija grūtāk koncentrēties spēlēm ar nosacīti vājākām komandām, tomēr Cēsu volejbolisti spēja noturēties līmenī, abas spēles uzvarot 3:0.

"Druva" ziņo, ka fināls notiks decembra sākumā, un cīņā par godalgotajām vietām kopā ar cēsniekiem iesaistīsies arī Rīgas Volejbola skolas pirmā komanda, kas pērn izcīnīja pirmo vietu, Rīgas Volejbola skolas trešā komanda, Kuldīgas un Jēkabpils sporta skolu komandas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)