Banner 980x90

Cēsu Viduslaiku pils atzīta par vienu no iemesliem, kādēļ ceļot uz Latviju

Cesis24.lv
Cesis24.lv

Viens no pasaulē vadošajiem tūrisma ceļvežu portāliem "Lonely Planet" publicējis rakstu par desmit iemesliem un apskates objektiem, kādēļ būtu vērts doties ceļojumā uz Latviju, to starpā iekļauta arī Cēsu Viduslaiku pils. 

Kā pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja tūrisma ceļveža portālā "Lonely Planet", lasītāji aicināti iepazīt Cēsu Vidusslaiku pili lukturu gaismā. 

Tāpat rakstā iekļauta Vecrīga, jūgendstila arhitektūras ēkas, Jūrmalas un Ventspils pludmales, padomju mantojuma objekti, Rundāles pils, Latvijas meži, gleznainās mazpilsētas (Kuldīga un Cēsis), Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs un Karostas cietums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)