Banner 980x90

Cēsu Valsts ģimnāzija ar koncertu pateicas atbalstītājiem

Publicitātes foto/ Foto: Cesis.lv
Publicitātes foto/ Foto: Cesis.lv
Trešdien, 25.janvārī Cēsu Valsts ģimnāzija pulcēja skolas sponsorus, atbalstītājus un draugus, lai pateiktos par atbalstu. Skolēni bija aicinājuši arī skolotājus, pie kuriem mācījušies pirms ģimnāzijas gaitu sākšanas, lai pateiktos par viņu sniegtajām zināšanām un rūpēm.

Skolas direktore Gunta Bērziņa pateicās ikvienam, kas sniedzis skolai atbalstu: "Mēs dāvinām savu sirdi un šo koncertu pateicībā par jūsu ieguldījumu, lai ģimnāzija varētu augt un attīstīties."

Daudz sirsnīgu pateicības vārdu skolēni veltīja skolotājiem, kuri likuši pamatus viņu izglītībai pirms ģimnāzijas gaitu uzsākšanas. Skolēni pedagogiem teica paldies gan par viņu sniegtajām zināšanām un raisīto interesi par dažādiem mācību priekšmetiem, gan par atbalstu un draudzību.

Koncertā ar priekšnesumiem uzstājās Cēsu Valsts ģimnāzijas ansamblis, jauktais koris, deju kolektīvs un solisti.

Pateicības diena Cēsu Valsts ģimnāzijā notiek ik gadu, svinot Draudzīgā aicinājuma dienu. "Draudzīgais aicinājums" ir Kārļa Ulmaņa 1935.gadā sākta akcija, kas mudina atcerēties un atbalstīt savas skolas arī pēc to beigšanas, dāvinot tām grāmatas, kultūras un mākslas zinību apguvei nepieciešamas lietas, kā arī ziedojot skolu fondiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)