Banner 980x90

Cēsu tūrisma attīstības centra vadītāja: Pilsēta pamazām attīstās par darījumu tūrisma galamērķi

Ilustratīvs foto/ Foto: Cesis24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Cesis24.lv
Cēsis pamazām attīstās arī par darījumu tūrisma galamērķi, aģentūrai LETA, komentējot tūrisma aktivitātes novadā ziemas periodā, sacīja Cēsu tūrisma attīstības un informācijas centra vadītāja Andra Magone.

Viņa atzīmēja, ka ziemā Cēsu novadā tiek likts uzsvars uz vairākām tūristu interešu grupām, piemēram, sadarbībā ar apkārtējiem novadiem Cēsu novadā pieejams plašs piedāvājums ģimeņu atpūtai, kā arī kultūras baudītājiem, tāpat Cēsis lēnām attīstās par darījumu tūrisma galamērķi.

Cēsu tūrisma attīstības un informācijas centra vadītāja atzina, ka decembrī laika apstākļi negatīvi ietekmēja ziemas sporta veidu centru darbību novadā. Tā kā sniega nebija, tad fragmentāri darbojās kalnu slēpošanas bāzes "Žagarkalns" un "Ozolkalns", kā arī Cēsu Olimpiskā centra distanču slēpošanas trases.

Vienlaikus viņa piebilda, ka šajā nedēļas nogalē visi minēti centri atkal būs atvērti, un pauda cerību, ka laika apstākļi ziemas priekus ļaus baudīt līdz pat marta beigām.

Jau vēstīts, ka Cēsu novada tūrisma objektos un ikgadējos pasākumos pagājušajā gadā ir nedaudz pieaudzis apmeklētāju skaits, salīdzinot ar gadu iepriekš.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)