Banner 980x90

Cēsu radošo kolektīvu aktivitātes maijā

Iestājoties pavasarim, kad pasākumi vairāk tiek plānoti ārpus telpām, Cēsu Kultūras centra un Vaives dejotāji aktīvi koncertēs dažādos brīvdabas pasākumos. Koris "Vidzemes" uzstāsies Lietuvā, koris "Ābele" kuplinās Senioru koru svētkus Valmierā, bet deju kolektīvs "Randiņš" gatavojas izlaidumam.
8.maijā deju kolektīvs "Dzirnas" uzstājas festivālā Aucē.

15.maijā Maija parkā Ģimenes dienas koncertā piedalās popgrupas "Hey" jaunākie dziedātāji.

15.maijā plkst.20.30 Pils dārzā Muzeju nakts ietvaros ar pazīstamām dziesmām par Latvijas upēm, ezeriem un jūru uz kopīgu sadziedāšanos aicina kori "Vidzeme", "Beverīna", "Wenden".
{baneris}
21.-23.maijam koris "Vidzeme" viesojas Lietuvā Vievis pilsētā, kur šajās dienās tiks sniegti 4 koncerti kopā ar Vievis kori. "Vidzeme" izpildīs latviešu tautas dziesmas, mūsu autoru oriģināldziesmas, kā arī sveicienu mājiniekiem - dziesmas lietuviešu valodā.

29.maijā vidējās paaudzes deju kolektīvi "Vaive" un "Raitais solis" piedalās sadancošanas svētkos Skujenē.

29.maijā senioru koris "Ābele" dziedās Latvijas Senioru koru svētkos Valmierā.

29.maijā Cēsu Kultūras centra kolektīvi ar Latvijas novadu koncertu kuplinās Viduslaiku svētku ietvaros esošo amatnieku tirdziņu.

30.maijā pkst.18.00 CATA kultūras namā bērnu deju kolektīva "Randiņš" izlaiduma koncerts "Krāsainie sapņi".  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)