Banner 980x90

Cēsu "Lekrings" sāk mājas spēļu abonementu tirdzniecību

Florbola klubs "Lekrings" saviem uzticīgākajiem atbalstītājiem piedāvājam nebijušu iespēju – par īpašu cenu iegādāties 2016./2017.gada sezonas mājas spēļu abonementus.

Pirmā mājas spēle gaidāma jau šo svētdien. Šī ir unikāla iespēja, jo abonementu iegāde visām "Lekrings" mājas spēlēm tiek piedāvāta pirmo reizi kluba 24 gadu pastāvēšanas vēsturē. Abonementa cena ir 15 eiro. To īpašnieki varēs apmeklēt visas 11 ELVI florbola līgas regulārās sezonas spēles Cēsīs. Abonentu īpašnieku ietaupījums, apmeklējot visas mājas spēles, ir lielāks par 30%!

Abonements ļaus ne tikai izdevīgāk apmeklēt florbola svētkus Cēsīs, bet arī izvairīties no drūzmēšanās un stāvēšanas rindā pie biļešu kases. Sezonas abonementus būs iespējams iegādāties Cēsu "Lekrings" mājas spēļu dienās pie biļešu kases. Tāpat tos ir iespējams laicīgi pasūtīt, veicot rezervāciju uz e-pastu – fklekrings@lekrings.lv.

Florbola klubs "Lekrings" pirmo spēli savu skatītāju priekšā aizvadīs šo svētdien, 25. septembrī, kad pulksten 17:00 Cēsu sporta kompleksā uzņems "Ķekavas Bulldogs" florbolistus.Sezonas atklāšanas spēlē "Lekrings" viesos ar 12:7 pieveica "Bausku", bet pirms gaidāmās pirmās mājas spēles vēl ceturtdienas vakarā (20:00) Vidzemes olimpiskajā centrā aizvadīs spēli pret FBK "Valmiera".

Vairāk informācijas: www.lekrings.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)