Banner 980x90

Cēsu "Fonoklubs" nedēļas nogalē atzīmēs septīto dzimšanas dienu

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Piektdien un sestdien, 18. un 19.septembrī, savu septīto dzimšanas dienu svinīgā atmosfērā sagaidīs Cēsu "Fonoklubs", apmeklētājus izklaidējot gan septiņiem dīdžejiem, gan grupām "Čipsis un Dullais" un "Oranžās brīvdienas".

Piektdienas programmā ietilpst romantiskais mīlas duets "Čipsis un Dullais", kā arī teju visi "Fonokluba" rezidentdīdžeji, kuri šo septiņu gadu laikā ir bijuši nozīmīgs faktors kluba muzikālā noformējuma definēšanai: Radikālis, DidzisKO, diskotēka "Šmārcis piedāvā…", dj Winamp, Krēsls un Rofl_D.

Sestdien par svinību turpinājumu gādās hiperaktīvā un, iespējams, vienīgā turbo-folk grupa Latvijā - "Oranžās brīvdienas", kas Cēsīm spilgtā atmiņā aizvien ir no nesenās uzstāšanās lielkoncertā "Fono Cēsis". Dejas 19.septembra vakarā ir nodotas apvienības "Funky Breakout" pārstāvim All-Viss.

Kluba īpašnieks Lauris Sildniks norāda, ka ir priecīgs tik ilgus gadus darboties dzimtajā pilsētā: "Mēs noteikti esam Cēsu patrioti, tāpēc katrā pasākumā, kas pulcē apmeklētājus no dažādām Latvijas pilsētām, izjūtam neviltotu gandarījumu. Arī aizvadītajā gadā varam atskatīties uz labi padarītu darbu un varam tikai solīt, ka darīsim visu, lai ar līdzīgām emocijām sagaidītu 8.svētkus, dāvājot "Fono" apmeklētājiem daudz patīkamu koncertu un ballīšu."

Ņemot vērā pasākuma svinīgo raksturu, kluba pārstāvji aicina ballētājus ierasties solīdā paskatā - dāmām priekšroku dodot kleitām, taču kungiem - žaketēm. Pasākuma sākums plānots plkst.22.00; ieeja - bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)