Banner 980x90

Cēsu puses tūrisma uzņēmēju pavasara tikšanās

Cesis24.lv
Cesis24.lv
Otrdien, 28.martā, plkst.10.00 Koprades mājā SKOLA6 tūrisma uzņēmēji un ikviens interesents aicināti uz informatīvu dienu par tūrisma produktu veidošanas un popularizēšanas tēmām, kā arī klientu apkalpošanu.

Savstarpēja tūrisma uzņēmēju sadarbība spēj veiksmīgi veidot un attīstīt dažādus tūrisma produktus un pakalpojumus, kas būtiski paaugstina pilsētas kā vienota tūrisma galamērķa attīstības kvalitāti. Tūrisma uzņēmēju tikšanās mērķis ir informēt tās dalībniekus par savstarpējas sadarbošanās un profesionālas klientu apkalpošanas nozīmi un praktizēšanas iespējām tūrisma produktu, pakalpojumu un galamērķu kvalitātes nodrošināšanai.

Programmā lektori aptvers tādas tēmas kā tūrisma produktu un galamērķu veidošana un attīstība, tūrisma produktu un galamērķu popularizēšanas tehnoloģiskie risinājumi maršrutu autobusos, kā arī komunikācija ar klientiem un klientu apkalpošanu problēmsituācijās. Semināra dalībnieki uzzinās par aktualitātēm projektā HANSA, par plānotajām aktivitātēm Rīgas - Gaujas reģiona ietvaros, kā arī plānotajiem pasākumiem un aktivitātēm tūrismā Cēsu novadā.

Seminārs tiek rīkots projekta "Hanzas vērtības ilgtspējīgai sadarbībai (HANSA)" ietvaros, kurā viens no mērķiem ir jaunu tūrisma piedāvājumu radīšana un jauna zīmola "Hansa Culinary" veidošana, kuru pamatā ir Hanzas savienības mantojums. Tēmas aktualitāti papildina sadarbībā ar Rīgu, Valmieru un Siguldu (Rīgas-Gaujas reģions) iegūtais tituls būt par Eiropas gastronomijas reģionu 2017.gadā.

Programma

09:45 – 10:00 Ierašanās un reģistrēšanās Koprades mājā SKOLA6, Lielā Skolas iela 6, Cēsis
10:00 – 10:05 Uzruna no Cēsu Tūrisma Attīstības un Informācijas centra vadītājas Andra Magones
10:05 – 10:30 "Cēsu pilsētas un novada aktualitātes", prezentē Cēsu novada domes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs
10:30 – 10:45 "2016. gads tūrismā Cēsīs", prezentē Cēsu Tūrisma Attīstības un Informācijas centra galvenā tūrisma speciāliste Santa Niedola
10:45 – 11:00 "Cēsu Tūrisma Attīstības un Informācijas centra plānotās aktivitātes 2017.gadā", prezentē Andra Magone
11:00 – 11:20 "Sadarbības nozīme tūrisma produktu attīstībā" – pieredzes stāsts, prezentē Koprades mājas SKOLA6 vadītāja Dita Trapenciere
11:20 – 11:40 "Tūrisma produkta un galamērķa popularizēšanas tehnoloģiskie risinājumi maršrutu autobusos", prezentē "Eco Telematics" pārstāve Oksana Rozonova
11:40 – 12:00 Restorānu nedēļa pilsētā – izaicinājumi un iespējas (lektors tiks precizēts)
12:00 – 12:30 Lietišķā pauze
12:30 – 14:30 "Komunikācija ar klientiem un klientu apkalpošana problēmsituācijās", lekciju vada sertificēta personiskās izaugsmes trenere Sandra Ošleja.
14:30 – 15:00 Tikšanās dalībnieku jaunumi; diskusijas.
*Programmā iespējamas nelielas izmaiņas.

Pieteikšanās dalībai notiek līdz 27.marta plkst.15:00 aizpildot pieteikuma formu ŠEIT vai zvanot pa tālruni 28318318.

Sadarbojoties 11 Latvijas, Igaunijas un Zviedrijas partneriem, no 2015.gada oktobra līdz 2018.gada decembrim tiek ieviests projekts "Hanzas vērtības ilgtspējīgai sadarbībai". Projekts tiek īstenots ar Eiropas Reģionālā attīstības fonda Centrālās Baltijas programmas 2014-2020.gadam atbalstu, un tā mērķis ir stiprināt vēsturiskās Hanzas savienības vērtības. No Latvijas projektā piedalās Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs, Kokneses, Limbažu, Pārgaujas un Kuldīgas novadu pašvaldības, kā arī Valmieras pilsētas pašvaldība un Vidzemes plānošanas reģions, savukārt no Igaunijas projekta partneri ir Pērnavas un Vīlandes pilsētu pašvaldības, bet no Zviedrijas –Gotlandes reģions un Gotlandes tūrisma attīstības aģentūra "Inspiration Gotland", kas ir arī projekta vadošais partneris.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)