Banner 980x90

Cēsu pilsētas svētkos piedāvās Hanzas laikam raksturīgu cienastu

Rīga, 16.jūl., LETA. Cēsu pilsētas svētkos gardēžu ceļa "Livonijas garša" viesmīlības pieturvietu saimnieki piedāvās Hanzas laikam raksturīgu cienastu, aģentūru LETA informēja kulinārā ceļa "Livonijas garša" sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Kaķe.

Sestdien, 20.jūlijā, Cēsu pilsētas svētku "Cēsis 813" laikā, Pils dārzā no plkst.11 līdz 19 viesi varēs iepirkties vēsturiskajā viduslaiku tirgū un baudīt gardēžu ceļa "Livonijas garša" uzņēmēju sarūpēto cienastu.

Otro gadu pēc kārtas, pateicoties projektam "Livonijas kulinārais ceļš", Vidzemes tirdziņos visu vasaru un rudeni piedalās projektā iesaistītie uzņēmēji - viesmīlības pieturvietu saimnieki no Vidzemes un arī Kurzemes, stāstīja Kaķe.

Cēsu pilsētas svētkos mūsdienīgais satiksies ar senatnīgo, notiks dažādām gaumēm un vecumiem atbilstoši pasākumi, koncerti, izstādes, tirdziņi. Bet vēstures cienītāji un īsti gardēži tiks gaidīti Pils dārzā. Viņi tur varēs ne vien apgūt senu amatu prasmes un baudīt viduslaiku mūzikas koncertus, bet arī izstaigāt vēsturisko viduslaiku jeb Hanzas tirgu, iepirkties un baudīt gardumus, kurus būs sagādājuši gardēžu tūrisma ceļā "Livonijas garša" iesaistītie tirgotāji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)