Banner 980x90

Cēsu pilsētas pansionātā noteikta divu nedēļu karantīna

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Konsultējoties ar ģimenes ārstiem, Cēsu pilsētas pansionātā nolemts no 16.janvāra līdz 31.janvārim noteikt karantīnu paaugstinātu gripas saslimšanas risku dēļ, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Karantīna noteikta, jo vecāka gada gājuma cilvēkiem ir vājāka imunitāte un saslimšana ar gripu potenciāli varētu izraisīt lielākus riskus veselībai. Karantīnas termiņš var tikt pagarināts, izvērtējot gripas izplatību Latvijā un Cēsu novadā.

Tuviniekiem ir iespējams pansionāta iemītniekiem nogādāt paciņas, bet tikšanās iespēja būs liegta. Šāda karantīna tika noteikta arī pērn, un tās rezultātā pansionātā nebija neviena gripas saslimšanas gadījuma.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)