Banner 980x90

Cēsu pilsētas pamatskolas skolotāja saņem medaļu

2013.gada 28.janvārī Draudzīgā Aicinājuma fonda medaļu un Goda rakstu – par nesavtīgu ieguldījumu jauniešu interešu atbalstīšanā un labestības audzināšanu sabiedrībā – saņēma Cēsu pilsētas pamatskolas skolotāja Vineta Stīpniece, pilsētas informācijas portālam Cesis24.lv pavēstīja Cēsu pilsētas pamatskolas direktors Māris Šķēle.

Skolotāja jau ilgstoši izrāda nesavtīgu ieinteresētību skolēnu interešu atbalstīšanā, organizējot kopīgus braucienus uz mūsu hokejistu spēlēm Rīgā. Šajā mācību gadā pieteicās braukt līdzi skolēniem uz Rīgas tālmācības vidusskolas Panākumu universitātes apmācībām, kas notiek reizi mēnesī, lai jaunieši vairāk uzzinātu par savām nākotnes iespējām.

M.Šķēle norāda, ka Vineta Stīpniece jau otro gadu organizē labdarības pasākumu vēsturiskā Cēsu rajona audžuģimenēm (2012.gadā tās bija 42 ģimenes, kurās vecāku mīlestību gūst 168 bērni). 2011.gadā Cēsu pilsētas pamatskolas "Ziemassvētku prieka busiņš" devās pie ģimenēm viņu mājās, bet 2012.gadā, skolotājai piepulcinot arī Cēsu 1.pamatskolas un Cēsu 2.pamatskolas kolektīvus, tika noorganizēts labdarības pasākums "Ar eņģeli plaukstiņā".

Cēsis24.lv jau vēstīja, ka Draudzīgā Aicinājuma fonda balvu pasniegšanas ceremonijā tika paniegtas balvas piecās nominācijās: "Mediji", "Mecenāts", "Sabiedriskais darbinieks", "Skolotājs" un "Absolvents".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)