Banner 980x90

Cēsu pilsētas Mākslas skolas izlaidums un galadarbu izstāde

Sestdien, 22.maijā, Cēsu Izstāžu namā notiks 18.Cēsu pilsētas Mākslas skolas izlaidums un tiks atklāta jauno un daudzsološo mākslinieku diplomdarbu izstāde. Izstādē varēs aplūkot bērnu radošās idejas, kreatīvo sniegumu un apgūtās prasmes dažādos mākslas novirzienos.
Cēsu pilsētas Mākslas skola pirms vasaras sākšanās un mācību gadu noslēdzot, jau 18.reizi sveiks absolventus un atklās diplomdarbu izstādi, kas veselu mēnesi būs aplūkojama Cēsu Izstāžu namā. Mākslas skolas radošie un darboties gribošie jaunieši savas idejas un prasmes demonstrēs stikla dizainā, keramikā, koktēlniecībā, vides dizainā, zīmēšanā un gleznošanā. Audzēkņu domām un gandarījumam, sastopoties ar Izstāžu nama nopietnību un cēlumu, rodas neaizmirstama un mākslinieciska atmosfēra, kuras laikā būs iespēja aplūkot visu 23 audzēkņu darbus.
{baneris}
Cēsu pilsētas Mākslas skola ir vieta, kur apgūt profesionālas zināšanas un saņemt konsultācijas no pieredzējušiem māksliniekiem un interesantiem pasniedzējiem. Mākslas skola ir vieta, kur radoši izpaust savas domas, pilnveidot prasmes un realizēt šķietami neiespējamo. Brīvā gaisotne bērniem ļauj nepiespiesti darboties un sasniegt labāko rezultātu.

Šie faktori Cēsu pilsētas Mākslas skolu padara atšķirīgu un oriģinālu. Tāpēc arī šogad mākslas skolas izlaidums un audzēkņu diplombarbu izstāde, būs unikāla un neaizstājama.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)