Banner 980x90

Cēsu pilī notiks ikgadējā informācijas diena gidiem

Ceturtdien, 27.novembrī, Cēsu pilī norisināsies informācijas diena gidiem, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja pašvaldības aģentūras "Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs" pārdošanas vadītāja Anita Ābeltiņa.

Pasākuma laikā būs iespējas papildināt savas zināšanas par Cēsu pils kompleksu un iegūt aktuālāko informāciju par piedāvājumu tūristiem Cēsīs. Gaidīti ir visi Latvijas gidi, bet jo īpaši tie, kuri kopā ar grupām vai individuālajiem ceļotājiem apmeklē vai plāno apmeklēt Cēsis un Cēsu Pils kompleksu.

Pasākuma dienā visiem interesentiem būs iespēja:
* uzzināt par drīzumā gaidāmajām pārmaiņām Cēsu Viduslaiku pilī no pils kuratora Gundara Kalniņa,
* uzzināt par jaunumiem Cēsu Vēstures un mākslas muzejā,
* pieredzējušu Cēsu pils gidu pavadībā latviešu un krievu valodās iepazīties ar Viduslaiku pili un Jauno pili,
* iegūt vērtīgu pieredzi un uzzināt jaunumus, sekojot Cēsu gidam pastaigā pa vecpilsētu,
* iegādāties jaunizdoto Cēsu Vēstures un Mākslas muzeja, kā arī sadarbības partneru izzinošo literatūru par īpašām cenām,
* neformālā gaisotnē iepazīties ar aktualitātēm Cēsu tūrisma piedāvājumā.

Pieteikšanās pasākumam līdz 2014.gada 20.novembrim uz e-pastu anita.abeltina@cesis.lv. Pasākums ir bez maksas. Vairāk informācijas iespējams saņemt piezvanot uz tālruni 27878549.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)