Banner 980x90

Cēsu pamatskolas audzēkņi izcīna tiesības piedalīties "Jauno satiksmes dalībnieku foruma" finālā

Jau 18. gadu norisinās VAS "Ceļu satiksmes drošības direkcija" organizētās velosipēdistu sacensības "Jauno satiksmes dalībnieku forums". Noslēgušās pirmās divas sacensību nedēļas, kurās pavisam piedalījušās 110 komandas – kopā vairāk kā 720 dalībnieku. Par uzvaru savā reģionā cīnīsies arī Cēsu pilsētas pamatskolas 1.komanda, informē Līga Vilciņa projekta vadītāja.

Visi reģionālo sacensību dalībnieki saņēma O!Kartes T-kreklu un Atzinības rakstu, bet uzvarētāji arī diplomus un praktiskas dāvanas.

Latvijas fināla sacensības norisināsies 3. un 4. jūnijā Engures novada Klapkalnciemā, RTU Sporta un Atpūtas bāzē "Ronīši", kurās par Latvijas čempiona titulu cīnīsies 33 komandas no visas Latvijas.

Jau piekto gadu sacensības atbalsta O!Karte, kas ne tikai rūpējas par dāvanām katram foruma dalībniekam, bet arī nodrošina mobilos sakarus. Jauno satiksmes dalībnieku foruma sacensības tiek finansētas no OCTA līdzekļiem, LAMB autoklubs nodrošina iespēju labākajiem piedalīties Eiropas sacensībās Parīzē, savukārt "If apdrošināšana" rūpējas par sacensību apdrošināšanu.

Par pārējo Latvijas reģionālo sacensību norises laikiem un vietām informāciju var atrast CSDD mājas lapā – www.csdd.lv, sadaļā "Sabiedriskās aktivitātes". Turpat pieejams arī sacensību nolikums, vērtēšanas kārtība un pieteikuma anketa, informāciju var iegūt arī zvanot un rakstot CSDD Sabiedrisko attiecību speciālistei Valdai Kjasperei (tālr.: 67025730; e-pasts: Valda.Kjaspere@csdd.gov.lv) vai forums2011@inbox.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)