Banner 980x90

Cēsu novads iegūst LTRK "Publisko Pakalpojumu Gada balvu"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) trešdien, 5.oktobrī, Latvijas Pašvaldību savienības Domes sēdes ietvaros, pasniedza "Publisko Pakalpojumu Gada balvu 2016", ko pilsētu kategorijā saņēma Liepāja, savukārt no lielo pašvaldību vidus – Cēsis, bet mazo novadu vidus – Rauna, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

"Publisko Pakalpojumu Gada balva" pasniegta otro reizi. Pilsētu kategorijā otro vietu ieguva Rīga, bet trešo Jūrmala. Lielo novadu vidū otro un trešo vietu izcīnīja attiecīgi Ādaži un Ķekava, savukārt no mazajiem novadiem goda rakstus saņēma Amata un Rundāle.

Jau ierasti gada balva pēc LTRK organizētā uzņēmējdarbības vides novērtējuma tiek pasniegta pašvaldībai, kura pierādījusi sevi ar progresīvu ieguldījumu uzņēmējdarbības vides attīstībā, kā arī ar augstu servisa līmeni un atvērtību pret sava reģiona biznesu.

"Latvija ir ļoti maza valsts un tautsaimniecības konkurētspēja no resursu pieejamības viedokļa zema. Mijiedarbība ar pašvaldībām uzņēmējiem ir kritiska. Gan pašvaldības, gan uzņēmēji rūpējas par labvēlīgu vidi un konkurētspēju. Panākt, lai kopā sadarbojamies nevis pretdarbojamies nav vienkārši, jo dzīve uzliek savas korekcijas. Tomēr tikai tie var izdzīvot un attīstīties, kas spēj pielāgoties strauji mainīgajai videi un to darīs sadarbībā. Tāpēc mēs cildinām tās pašvaldības kas ir vērstas  uz sadarbību," saka LTRK Pakalpojumu padomes priekšsēdētājs Aldis Gulbis.

LTRK pirmo organizēto "Publisko Pakalpojumu Gada balvu" lielo pilsētu kategorijā saņēma Valmiera, bet novadu kategorijās – Kuldīgas un Raunas novadi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)