Banner 980x90

Cēsu novadā pieņems iesniegumus dzīvokļa pabalsta saņemšanai

Ilustratīvs foto/ Foto: Cesis24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Cesis24.lv
Līdz 2017.gada 31.martam Cēsu novada pašvaldības aģentūra "Sociālais dienests" pieņems iesniegumus dzīvokļa pabalsta piešķiršanai personām, kas dzīvo daudzdzīvokļu dzīvojamā mājā ar centralizētu siltumapgādi, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pabalstu var saņemt ģimenes vai personas, ja pēc komunālo pakalpojumu rēķinu nomaksas pirmajam un otrajam ģimenes loceklim nepaliek vairāk kā 40% no minimālās algas, bet katram nākamajam ģimenes loceklim – garantētā minimālā ienākumu līmeņa (GMI) apmērā. Pabalsts tiek aprēķināts atbilstoši Cēsu novada domes saistošajiem noteikumiem un normatīviem dzīvokļa pabalsta aprēķināšanai 2016./2017.gada apkures sezonā.

Dzīvokļa pabalsts ir netiešs - proti, tas viena mēneša laikā no dienas, kad pieņemts lēmums par pabalsta piešķiršanu, tiks pārskaitīts dzīvojamās mājas apsaimniekotājam.

Lai saņemtu pabalstu, ir jāiesniedz pabalsta pieprasījums Cēsu Sociālā dienestā, Bērzaines ielā 18.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)