Banner 980x90

Cēsu novada pašvaldības policiju vadīs kaprālis Mārtiņš Jēgers

Valmiera, 3.aug., LETA. Ceturtdien Cēsu novada pašvaldības domes sēdē Pašvaldības policijas priekšnieka amatā vienbalsīgi iecelts Mārtiņš Jēgers, aģentūru LETA informēja pašvaldības Komunikācijas nodaļas vadītājs Kārlis Pots.

Jēgers desmit gadus strādājis Nacionālajos bruņotajos spēkos un tur nodarbojies ar personāla sastāva apmācību un vadīšanu. Viņam ir kaprāļa pakāpe.

Lēmums par viņa iecelšanu amatā stāsies spēkā pēc kandidāta saskaņojuma saņemšanas no Iekšlietu ministrijas.

Kopumā uz pašvaldības policijas vadītāja amatu bija pieteikušies 19 pretendenti.

Jau vēstīts, ka, tuvojoties pensijas vecumam, līdzšinējais pašvaldības policijas vadītājs Valdis Sviķis amatu nolēmis pamest. Viņš skaidroja, ka pēc šajā darbā pavadītiem 16 gadiem pašvaldības policijai ir nepieciešams jauns vadītājs ar jaunu skatījumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)