Banner 980x90

Cēsu novada pašvaldība pārdos savas Cēsu Olimpiskā centra kapitāldaļas

Valmiera, 10.okt., LETA. Cēsu novada pašvaldība pārdos savas kapitāldaļas SIA "Cēsu Olimpiskais centrs", lemts pēdējā domes sēdē.

Pašvaldība izšķīrusies par šādu soli, nespējot rast vienošanos par olimpiskā centra turpmāku attīstību ar pārējiem kapitāldaļu turētājiem, kas ir Latvijas Olimpiskā komiteja un Priekuļu novada pašvaldība, kuriem katram pieder 40% kapitāldaļu uzņēmumā. Cēsu novada pašvaldības īpašumā ir atlikušie 20%, aģentūrai LETA skaidroja Cēsu novada domes pārstāve Edīte Matuseviča.

Gada sākumā Cēsu novada pašvaldība ierosinājusi Latvijas Olimpiskajai komitejai atdāvināt tai piederošās daļas pašvaldībai, taču pret to iebildis Priekuļu novads.

Tā kā aizvien nekas neesot mainījies Cēsu novada pašvaldība izlēmusi pārdot kapitāldaļas atklātā izsolē, priekšroku dodot Priekuļu novada pašvaldībai un Latvijas Olimpiskajai komitejai.

SIA "Cēsu Olimpiskais centrs" pērn nopelnīja 7472 eiro un apgrozījumā sasniedza 34 502 eiro. Uzņēmumā ir trīs darbinieki, vēsta "Firmas.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)