Banner 980x90

Cēsu novada pašvaldība aizņemsies vairāk nekā divus miljonus eiro projektu pabeigšanai

Valmiera, 24.apr., LETA. Cēsu novada dome lēmusi trīs projektu pabeigšanai ņemt aizņēmumus, kas kopsummā pārsniedz divus miljonus eiro, aģentūra LETA noskaidroja Cēsu novada domē.

Vislielākais aizņēmums tiks Cēsu novada Pastariņa sākumskolas pārveidei par zemas enerģijas patēriņa ēku. 803 478 būs paredzēti projekta priekšfinansējumam un pašvaldības līdzfinansējuma nodrošināšanai.

Papildus tam lemts vēl aizņemties 745 668 eiro projekta "Degradētās teritorijas revitalizācija uzņēmējdarbības attīstībai Cēsu novadā I kārta" realizācijai. Sīkāka informācija par to, ko plānots darīt šī projekta gaitā, vēl nebija pieejama.

Plānots arī aizņemties 499 185 eiro lielu summu Rīgas ielas pārbūves darbiem, kuru laikā no Kases ielas līdz Rožu laukumam pusgada laikā pārbūvēs braucamo daļu, ietves un komunikācijas. Tomēr, kā aģentūrai LETA pavēstīja Cēsu novada domē, šī summa var mainīties atkarībā no tā, vai Centrālā finanšu līgumu aģentūra projektam piešķirs finansējumu projekta realizācijai.

Būvniecības darbi Rīgas ielā jau ir sākti aprīļa sākumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)