Banner 980x90

Cēsu novada Jauniešu domei 10 gadi

Šogad Cēsu novada Jauniešu dome atzīmē apaļu jubileju - tā pastāv nu jau 10 gadus, vēsta laikraksts "Druva".

"Iepriekšējos desmit gados ir paveiktas daudzas fantastiskas lietas un iedibinātas vērtīgas tradīcijas. Esam viena no aktīvākajām un vecākajām jauniešu domēm Latvijā. Runājot par manu darbošanos, vispirms vēlos atdzīvināt izstādi "Dzīvot šodienai, neaizmirstot par rītdienu", kas bija vērtīga un kuru atbalstīja daudzi jaunieši. Noteikti vēlos aptaujāt Cēsu jauniešus un uzzināt arī viņu viedokli par to, kā jauniešu domei jādarbojas turpmāk, ko no mums gaida un kādiem jābūt. Domāju, pēdējos gados arī izdevies mainīt stereotipu, ka it kā esam slēgtais klubiņš, kurā darbojas daži cilvēki, manuprāt, ir sapratne, kas mēs esam un ko darām. Par to liecina kaut vai tas, ka šogad domes darbā iesaistījies daudz brīvprātīgo," atzīst jauniešu domes priekšsēdētāja Elīna Baltskara.

Viņa "Druvai" skaidro, ka organizācija ir kā starpnieks starp ikvienu pilsētas jaunieti un Cēsu novada pašvaldību. Kā labu piemēru Elīna min nesen organizēto talku Cēsu skeitparkā, kuru atbalstīja novada dome. Elīna atzīst, ka jauniešu dome saņem pašvaldības atbalstu un kopā paveiktas daudzas noderīgas lietas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)