Banner 980x90

Cēsu novada domes sasaukuma pēdējo sēdi apmeklē visi deputāti

Ceturtdien, 6. jūnijā, notika šī sasaukuma pēdējā Cēsu novada domes sēde, kuru apmeklēja visi 15 domes deputāti, pilsētas informācijas portālam Cesis24.lv pavēstīja Cēsu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību jaunākā speciāliste Ance Saulīte.

Deputāti izskatīja un pieņēma lēmumus par 35 dienaskārtībā noteiktajiem jautājumiem.

Sēdes noslēgumā domes priekšsēdētājs Gints Šķenders, kurš pēc 12 gadu darba mēra amatā izlēmis beigt savu politisko karjeru, pateicās deputātiem un pašvaldības darbiniekiem par ieguldīto darbu. Kā uzsvēra priekšsēdētājs, šī sasaukuma laikā ir paveikti daudzi svarīgi uzdevumi. Tā, piemēram, neskatoties uz krīzes apstākļiem, liels solis sperts inženierkomunikāciju sakārtošanā. Līdz galam nav pabeigti tādi uzdevumi, kā tirgus sakārtošana, pilsētas stadiona atjaunošana, taču ar pieejamiem finansu resursiem bija jāizvirza prioritātes, un šajā gadījumā tās bija ielu rekonstrukciju darbi un jaunās koncertzāles būvniecība.

Šķenders atzīmēja, ka vēl jāvelta aktīvs darbs izglītības sistēmas, stacijas ēkas un vecpilsētas jautājumu sakārtošanā, tāpēc jauno domes sastāvu gaida saspringts darbs. Šķenders aicināja pašvaldības darbiniekus turpināt strādāt pie birokrātijas mazināšanas un vēl labākas sadarbības ar novada iedzīvotājiem un uzņēmējiem.

Saulīte informē, ka pēc domes sēdes deputāti devās uz Vienības laukumu, kur nolika ziedus pie Uzvaras pieminekļa par godu Latvijas Brīvības cīņās kritušo piemiņai.

Lai simboliski noslēgtu pēdējo šī sasaukuma deputātu darba tikšanos, katrs deputāts iestādīja ābelīti Avotu ielejā.

Šajā sasaukumā no 2009.gada 1. jūnija notikušas 90 domes sēdes, kurās pieņemti gandrīz trīs tūkstoši lēmumu. Garākā domes sēde ilga septiņas stundas, bet īsākā - desmit minūtes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)