Banner 980x90

Cēsu novada bērniem notiks Ziemassvētku pasākums

Sestdien, 21.decembrī, plkst. 11.00 Cēsu Jaunās pils Bēniņu zālē notiks Ziemassvētku pasākums Cēsu novada bērniem, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Pasākumā mazos viesus pārsteigs Ziemassvētku vecītis, kurš katram svētku gaidītājam būs sarūpējis pārsteigumu no sava lielā dāvanu maisa.

Ziemas pasakas priecēs bērnus un aizvedīs tos brīnumu valstībā, bet rūķi būs sagatavojuši rotaļas un kopā ar bērniem sastrādās mazas Ziemassvētku nebēdnības.

Biļešu iepriekšpārdošana no 10.decembra Cēsu Tūrisma informācijas centrā, Pils laukumā 9. Biļetes cena ir 1 lats, bet paciņas cena 2 lati. Tūrisma informācijas centra darba laiks no otrdienas līdz sestdienai plkst.10.00-17.00 un svētdienās plkst.10.00-16.00.

Lai rūķi zinātu sarūpēt nepieciešamo dāvanu skaitu, lūgums iepriekš pieteikties līdz 18.decembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)