Banner 980x90

Cēsu novadā atzīmēs Jauniešu dienu

Sākoties mācību gadam, jau 11.gadu pēc kārtas tiks atzīmēta Cēsu novada Jauniešu diena, kas šogad notiks pirmdien, 2.septembrī, pirmajā skolas dienā, pilsētas informācijas portālam Cesis24.lv pavēstīja Cēsu Bērnu un jauniešu centrs jaunatnes lietu speciāliste Iveta Jermolājeva.

Pasākumu organizē Cēsu novada Jauniešu dome un biedrība "Youth fo city - City for Youth".

Jermolājeva skaidro, ka Jauniešu diena, kā jau katru gadu, piedāvās interesantu pasākumu programmu gan bērniem, gan jauniešiem, dienu sadalot rīta daļā, kas paredzēta jaunākajai pasākuma apmeklētāju auditorijai un vakara daļā, kuras mērķgrupa ir jaunieši. Rīta daļā ikvienam būs iespēja sajūst īsta tirgus atmosfēru.

Bērni varēs piedalīties dažādās aktivitātēs tirgus tematikā - paviljoni, tirgošanās un nepārtraukta rosība. Aktīvākie "tirgus" apmeklētāji saņems balvas. Paralēli stafetēm un radošajām darbnīcām būs iespējams baudīt arī Cēsu Bērnu un jauniešu centra audzēkņu koncertu. Tas viss un vēl vairāk Maija parkā no plkst.12.30 līdz plkst.15.00.

Vakara daļa Cēsu Pils dārzā sāksies plkst.18.30 un norisināsies līdz plkst.23.00. Patīkamu un baudāmu atmosfēru visa vakara garumā nodrošinās mūzikas skatuve, uz kuras uzstāsies Latvijā jau labi zināmas grupas un izpildītāji, kā Laime Pilnīga, Kārlis Kazāks un Transleiteris, sarakstu papildinot ar mazāk pazīstamām, tomēr ne mazāk ievērību pelnījušām, grupām, kuras savu dalību pasākumā ieguva, gūstot skatītāju un žūrijas atzinību Jauno grupu konkursā - Meadows un Miera Vējos.

Paralēli koncertiem, apmeklētājiem tiks piedāvāta iespēja piedalīties dažādās stafetēs, gūstot iespēju savā īpašumā iegūt arī sponsoru sagādātās balvas, pēc tam atgūstot spēkus atlikušajai vakara daļai, mielojoties ar Cēsu Tirgus sagādāto gardumu zupu un cepot ugunskura maizi, kā arī vienkārši atpūšoties un skatoties multiplikācijas filmas chill teltī. Jāpiemin, ka turpat netālu norisināsies arī Cēsīs jau pazīstamais KoreanProCup galda tenisa turnīrs, kā arī apmeklētājiem būs iespēja iemūžināt sevi Jauniešu dienā, nofotografējoties foto stūrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)