Banner 980x90

Cēsu Mūzikas vidusskola uzņem audzēkņus programmā "Deja"

Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku gads atnesis jaunumus arī vidējās profesionālās kultūrizglītības jomā - A.Kalniņa Cēsu Mūzikas vidusskola (AKCMV) izveidojusi jaunu izglītības programmu: Deju kolektīva repetitors.

Kā pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja AKCMV projektu vadītāja Ruta Krastiņa, programmu izstrādājuši Latvijā labi zināmi deju jomas profesionāļi, virsvadību par to uzņēmies pieredzējušais deju pedagogs un J. Vītola Latvijas Mūzikas Akadēmijas lektors Andis Kozaks.

"Programma veidota tā, lai katrs radošs un talantīgs jaunais dejotājs tajā augtu un profesionāli pilnveidotos. Profesionālo vidējo izglītību latviešu tautas dejas jomā Latvijā iespējams apgūt pirmo reizi, ikviens, kuru saista skatuve un dejas nozarē, beidzot šo programmu iegūs profesionālo kvalifikāciju," stāsta Andis Kozaks. A.Kalniņa Cēsu Mūzikas vidusskolas direktors Vigo Račevskis norāda uz darba tirgus pieprasījumu pēc šādiem speciālistiem, kā arī uz turpmākās izglītības iespējām: "Programmas absolventi, līdztekus profesionālajai kvalifikācijai, iegūs arī vispārējo vidējo izglītību, kas ļaus mērķtiecīgi turpināt izglītību gan skatuves mākslās, gan citās jomās."

Uzņemšanas pārbaudījums notiks 26.jūnijā plkst.15.00, Raunas ielā 6a, Dejas mājā. Neaizmirstiet par dejošanai ērtu tērpu un apaviem! Līdz 26.jūnija plkst.14.00 jāuzraksta iesniegums, kā arī jāiesniedz nepieciešamie dokumenti (atestāts par pamata izglītību, iesniegums uc) A.Kalniņa Cēsu Mūzikas vidusskolas kancelejā Raunas ielā 12-2, 4.stāvā.

Vairāk par iestājeksāmenu prasībām skatīt A.Kalniņa Cēsu Mūzikas vidusskolas mājas lapā "www.akcmv.gov.lv" vai zvanot pa tālruni 64125385.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)