Banner 980x90

Cēsu mērs: "Vienotības" vēlētāji ir vīlušies, tāpēc jādod skaidrs signāls par jauna ceļa sākumu

Jānis Rozenbergs/ Foto: Ieva Lūka
Jānis Rozenbergs/ Foto: Ieva Lūka
"Vienotības" vēlētāji ir vīlušies, tāpēc šodien partijai ir jādod skaidrs signāls, ka tā ir sākusi jaunu ceļu, uzskata politiskā spēka domes priekšsēdētājs, Cēsu mērs Jānis Rozenbergs.

"Mūsu vēlētāji ir pārlieku vīlušies mūsu nespējā noformulēt skaidru rīcību izšķirošos brīžos. Vīlušies mūsu ķildās un tajā, ka esam aizmirsuši, ar kādu apsolījumu "Vienotība" sākās," sacīja politiķis.

Tāpēc jāstrādā, jāvirzās uz partijas nosaukumā ieausto solījumu - vienotību, uzskata Rozenbergs. "Vienotību, piedāvājot konstruktīvu un atvērtu alternatīvu Latvijas politikas nereti duļķainajiem ūdeņiem. Vienotību starp talantīgiem un spējīgiem Latvijas cilvēkiem, strādājot Latvijas valstij," klāstīja politiķis.

Pašvaldības vadītājs teica, ka daļa Latvijas iedzīvotāju ir neapmierināti un pat nelaimīgi, jo, atgriežoties ekonomiskai stabilitātei, "sākam aizdomāties par to, kurp dodamies kopā kā valsts". "Valsts attīstība, lai arī kļuvusi par karstu kartupeli, ko bezatbildīgi mētāt apkārt, ir būtiska," akcentēja Rozenbergs. Līdz ar to nepieciešams, lai valdība tuvākajos gados atrisinātu daudzās Latvijas problēmas, citādi Latvija kļūs par vāju un ievainojamu valsti, uzskata politiķis.

Savā runā Rozenbergs pateicās aizejošai partijas vadītājai Solvitai Āboltiņai par paveikto.

Kā ziņots, partija "Vienotība" šodien pulcējās ārkārtas kongresā, kurā pārvēlē politiskā spēka valdi. Uz partijas vadītāja amatu kandidē bijušais eirokomisārs Andris Piebalgs un Saeimas deputāts Smiltēns. Āboltiņa uz partijas priekšsēdētāja amatu šoreiz nekandidē.

Kongresam bija izvirzīti 595 delegāti, un īsi pēc plkst.10 bija reģistrējušies 427 pārstāvji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)