Banner 980x90

Cēsu mazās solistes piedalās Jauno solistu konkursā "Nāc sadziedāt"

Sestdien, 20.martā, Rīgā notika pirmais jauno solistu konkurss "Nāc sadziedāt". No Cēsu un bērnu jauniešu Centra (CBJC) "Spārni" konkursā piedalījās pop grupas "Vizbulēni"solistes Alīna Ņikitina, Ance Annija Koreņkova un Sanita Jansone, informē Cēsu un bērnu jauniešu Centrs "Spārni".
No 46 jaunākās grupas dalībniekiem tika atlasīti 10 finālisti, starp kuriem bija arī Alīna Ņikitina, ar dziemu "Glāze piena".

Kopumā konkursā piedalījās ap 130 dalībnieki, kurus vērtēja kompetenta žūrija - Elizabete Zagorska, Kārlis Būmeisters, Liene Bonuša (Candy). Vineta Elksne un žurijas priekšsēdētājs Ints Teterovskis.
{baneris}

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)